• Akvaryum için canlı taşlar almak istiyorum.

• Kathleen

İyi günler, yakında akvaryumumu kuracağım ama hiçbir yerde LCD ve mermer tozu bulamıyorum. LCD'ye çok fazla ihtiyacım yok, belki de kötü aradım. Odessa'da nereden alabileceğimi bilen var mı?

Gary6376

Görünüşe göre Odessa'da denizden hiçbir şey almak mümkün değil, her şey mağazalarda pahalı ekipman diye sızlanıyorlar ve raflarda tutmuyorlar, ama tuzu tamamen kapmışlar, taşlar konusunda ise bu satıcılar için tamamen yeni bir şey.

Lauren

Siz sorun.

Heather6148

Evet, Odessa'dan gibi.

Joshua9847

Öyle mi? Eğer öyleyse, kesinlikle ondan alabilirsin. Kesinlikle Odessa'dan.

Michelle104

Oh teşekkürler, bu iki kişiye yazacağım.

Kyle

Dostum, akvaryumun henüz çalışmaya hazır olmadığını anlıyorum. Ancak tanıdığınız kişi Pazartesi günü Odesa'ya gelecek ve mermer çakıl ve yosun getirecekmişçe. Canlı kayaları da aynı zamanda getirmesini istiyorsunuz, çünkü bir sonraki seferde Kyiv'e gitmeniz uzun sürecekmiş. Akvaryum açılışına kadar canlı kayaları nerede muhafaza etmeniz gerektiği konusunda tavsiyeniz nedir? Odesa'da deniz olmadığından dolayı bu konuda sıkıntı yaşayacağınızı da bel

Cassandra7840

J.K. (yaşayan taşlar) tekerleklerden almak daha iyidir, acele etmeyin. Not: Satıcıyla her zaman anlaşabilirsiniz, size Odesa'ya J.K. (yaşayan taşlar) trenle, otobüsle vb. göndermesi için.

Allison

+ 1

Theresa5149

Teşekkürler, B