• Donanlara

• Mitchell7972

Arkadaşlar, bir arkadaşımın isteği üzerine yazıyorum. O, deniz akvaryumunu bakımını yapacak bir uzman arıyor. Eski kuzey garajı bölgesinde yaşıyor. Akvaryumu biraz standart dışı (fotoğrafa göre), çünkü dairenin iç tasarımına göre yapılmış. Şu anda birisi gidip geliyor ama profesyonel değil: ışık günde birkaç saat yanıyor, balıklar birkaç kez nefes almak zorunda kaldı. Kısacası, normal nitelikli bir yardıma ihtiyacı var. Tekliflerinizi bekliyoruz. Eklemek isterim: uzun vadeli, karşılıklı faydalı (kısacası para karşılığı) ilişkiler.

Curtis9143

Bir bağlantı var, daha fazlasını istiyorum. Yoksa Donetsk'te denizle ilgili uzman sayısı çok mu az?

Antonio

Ataköy Caddesi No:52 adresindeki hayvan mağazasında deniz balıkları, omurgasızlar, deniz akvaryumları için ekipman ve personel bul

Ryan1989

Lütfen "Fişka" hayvan mağazasına başvurun, akvaryumların bakımıyla profesyonel şekilde ilgileniyorlar. Mağaza, Mîrî'deki "Yıldız" kulübünün bodrum katında

Jeffery7866

Teşekkürler, "fişleri" ilettim, anlaşsınlar. Şu anda "Deniz Akvaryumu"nda hizmet alıyor, onlar ona garanti kapsamında yaklaşık bir yıldır 5 balık vermek zorundalar, hep erteliyorlar ve kulak doldurmaya çalışıyorlar. Bu

Hannah

Fişki'nin sahibi, Donetsk Akvaryum Kulübü'nün başkanıdır ve itibarına

Jeffrey6189

Biraz şaşırtıcı (ve aynı zamanda rahatsız edici) bu firma hakkında bunu duymak. Durumu daha ayrıntılı anlatabil

Stephanie9175

Detaylandıramam, çünkü bu benim başıma gelmedi. Konunun linkini arkadaşıma atarım, o açıklasın.

Joshua8425

Artëm'ın düzeni Gurov'unkine göre belki de çok güzel değil, ama hizmet daha yüksek seviyede... Bana Fişkadaha çok hoş gel

Heather2018

Coşkulu tepki ve saygısızlıkla karışık bu hiç de ikna edici bir argüman değil. Bir yıllık bakım sonrasında balıkların hala normal yaşayamadığı gerçeğiise ortada. Yani adam haftada bir kere geliyor, bir şeyler yapıyorama sonuç yok. Üstelik bunun için epey para ödüyor. Firmanız iyi olabilir, bilmiyorum ama bu durumda rahatsız müşterinizle (arkadaşımla) iletişime geçip sorunu çözmeye çalışmak daha doğru olurdu. Tabii siz o firmada çalışan bir memur değil de, söz sahibi biri iseniz ve duruma müdahale edebilirsiniz. Ayrıca saygısızlık etmeyin, aksi takdirde her şeyi iyice mah

Erin

İşte metin Türkçe'ye çevrilmiş hali: İşte gerçekten söylemeye ve düzgün yazmaya zamanım olmadı. Aslında bu köpek havlamasına ne cevap vermeliyim ki? Bilgi edinmeden ve doğrulamadan herkesi suçlamak... Genel olarak müşterilere yaklaşım ve kültür anlaşılır. Tartışmaya katılan diğer tüm katılımcılara teşekkür ederim, bilgi alındı ama "ailede çürük elma olmaz" dediğimiz gibi. Beni küçük düşürdüğünüz için özür dilemeyeceğim - buna değmezsiniz. Donetsk'te olursam şahsen uğrarım. Evet, "sipariş" makale hakkında - eğer bilseniz firmanızın benim için ne kadar önemsiz olduğunu, çok şaşırırdınız. Konu olarak yazararı ka