• Harkovlular, buluşalım mı?

• Amber6362

Sevgili Kharkiv akvaryum tutkunları, birçoğumuz birbirimizi kişisel olarak tanıyor, bazılarımız ise duyum yoluyla biliyoruz. Bazılarınıise Kyiv'deki tedarikçilerden ve internetten tanıyoruz. Sıklıkla ortaya çıkan sorular ve fikirler hakkında her yerde konuşuyor, her yerden yardım ve tavsiye bekliyoruz. Halbuki birçoğumuz benzer sorularla karşılaşmış ve bunları başarıyla çözme deneyimine sahibiz. Bilgi paylaşmak isteyen tüm meraklılara, düzenli olarak bir araya gelmek için bir teklif var. Toplantıların temel amacı, bilgi alışverişi, ortaya çıkan sorunların çözümü ve balık ile mercan değişimidir. Amaçlar, toplantıda ve bireysel istekler doğrultusunda değiştirilebilir veya genişletilebilir. Bu teklif tartışmaya açıktır ve tartışma sırasında yeni ilginç fikirler ve öneriler ortaya çıkabilir. Saygılar

Kevin3114

Ben varım! Umarım herkes votka içiyordur?!

Andrew9581

Deniz Akvaforum'u yapalım. Sadece tarihini ertelem

Erica752

Stasla rakı içebilir ve konuşabiliriz, ancak bunun için birçun için birçoğumuzun kendi köşelerinden çıkıp buluşması gerekiyor. Gelecekte Pavlik bir buluşma organize etmek istiyor. Tüm katılımcılar için ilginç konuşmacıların davet edildiği bir seçenek değerlendiriliyor, ayrıca forumun üyeleri - belirli başarılara ulaşmış insanlar - ile de tanışmak ve yüz yüze s

John3432

Kabul ediyorum!!!

Jennifer7578

Peki, bu yılda onu organize etmede sorun nedir? Eylül

Kevin262

Bütün Harkivliler Pazar günleri saat 16:00'da Lenin anıtının yanında buluşurlar. Orada kimse için lüzum görmeyen her