• Işıkla danışın.

• Tina

Herkese merhaba. Lütfen bir tavsiye verin. 450 litrelik bir akvaryumum var ve 4 adet 54 W, 14000K T8 lambam var. Lambalar deniz akvaryumu için ine Glo firmasına ait. Sorun şu: Bu ışık, mercanlar için yeterli mi? Satıcılara sordum ama kesin bir cevap alamadım. Bazıları yeterli olduğunu söylerken, diğerleri sadece yumuşak mercanlar ve bazı basit sert mercanlar için yeterli olduğunu söylüyor. Şimdiden TEŞEKKÜRLER.

David2398

Işık çok az. En az 6 adet T5, ideal olarak 250 veya 150 watt'lık2 adet MH ve 2 veya 4 adet T5gerekiyor (mercanlar göre

Brandy1134

Hiçbir şey benzer değildi, 8 ay boyunca 80 watt'lık 4 adet t5 kullandım - euphylliae, özellikle de discocactiniae, sinulariae ve sarcophytonlar harika büyüdü. Kombinasyon olarak 2 adet akvamedikal okyanus beyazı ve 2 adet akvamedikal aktinit. Tabii ki, kum üzerindeki yansımalarla ve daha iyi ışık çıkışı, fiyat-ömür oranıyla MG daha gü

Stephen5841

Arayın, ampuller ve balastlar var, öneride bulunuruz

Rebecca

Cevaplar için teşekkür ederim, daha önce cevap veremedim, teklif için teşekkürler.

Rita

Sizin için daha kolay, Almanya'da yaşıyorsunuz. İnternet müzayedesine kayıt olun, orada hemen hemen HERŞEYİ satın alabilirsiniz!!! Akvaryumcular için gönderebilir ve yardım e

Amy1672

Pavlik'ten oradan neredeyse her şeyi satın alıyorum ancak düşük fiyatlı iyi bir aydınlatma orada bulmak zor. Daha sonra yine satın alacağım, şu anda sadece daha önemli sorunlarım var. Şu an yenidairemde akvaryumu başlatmaya hazırlanıyorum.Ağustos ayının ilk günlerinde başlatacağım, neredeyse her şey hazır, sadece her ihtimale karşı geri akış durdurucu yapıştırmam

Johnny

Bilgilendirir misiniz, 8 adet T5, 35 Watt yeterli olur mu akvaryumum için? Akvaryum derinliği 60 cm. Teşekkürler.

Mike

Daha iyi 8 a