• Tedarik - bildirim

• Anthony7814

Fikir var! "Deniz Pazarı" bölümüne "TEDARIKLER" alt bölümüoluşturalım. Bu bölümde tedarikçiler (Akvaryum Merkezi, Dokumacı - eğer isterlerse, ve diğer isteyen herkes) gelecek sevkiyat tarihlerini ve gelen hayvanların fiyat listelerini paylaşabilecekler. Bundan neler elde edeceğiz: 1. Satıcıya ne zaman gidip hayvan alabileceğimizi tam olarak bileceğiz. 2. Fiyat karşılaştırması ve analizi yapabileceğiz. Satıcılar bununla neelde edecek: 1. Daha fazla alıcı sayısı. 2. Alıcı sayısı arttıysa, daha fazla sevkiyat yapabilirler. 3. Fiyat karşılaştırması ve analizi. P.c; "Ekipman, akvaryumlar, bakım, balık, omurgasızlar... VAA üyeleri için indirimli" alt bölümünün şu an SIFIR ziyaretçisi olduğu için gereksiz olduğunu düşünüyorum. Eğer ticari bir bölümse ve reklam içinücret alınıyorsa, sorun yok. Görüşlerinizi ve öner

Lynn4242

İyi bir fikir. Onaylıy

Jerry

İyi bir fikir! Katılıyorum! "Tedarikçiler"den yanıtları b

Joshua9847

Çok güzel bir düşünce! Pavlik çok başarılı!! Güzel bir mercan parçasını makul bir fiyata bulmakta zorlandığını kendi tecrübe etmiş. Hayır, daha doğrusu - aynı fiyata, içinde birçok mercan parçası olan dev bir taş ya da mercan benzeri küçük gri parçalar satın al

Melinda2740

Destekliyorum!

Alejandro

Sadece satıcıların kendileri duyulmuyor....

James1625

Evet, aynı konuda düşünüyorum. Ama başlangıç olarak, İgor'un (Bereznyaki) dün balık, mercan ve karides si

Chad231

Kimin haberi var ki bundan???

Chad4168

Zaten biliyor

Debra6575

Benimki de çok mutlu! Benimki satın alacak!

Vanessa

Eğer iyi gelirse, onu satmak bile olur!

Tanner

Akıllıca. Biz tamamen dest

Karen

Dün yeni mercanlar azdı, ama yumuşak deniz anemonları çok fazlaydı. Yaklaşık yüz tane karides olmalıydı ve balıklar da çoktu, hem de çok iyi durumdalardı. Mükemmel mandarin balıkları geldi ve Helmon melekleri de bir

Kimberly2102

Fikri destekliyorum çünkü neyi, ne fiyata alabileceğimizi ve dolayısıyla kimden alabileceğimizi bilmek gerekiyor!

Gabriel

Ігор'ın iletişim bilgilerini öğrenebilir

Brent8919

İyi bir fikir. Bölüm oluşturulursa, forumda teslimatlar hakkında bilgi vereceğiz. --

Heather

Destekliyorum

Wanda666

Böylece, tüm tedarikçiler destek verdi! Ancak bölünme hala yok. B

Lindsay

Evet, gerçekten herkes sessiz. Kimin ne zaman olacağı bi

Michelle5859

bölüm yani, ama ne zaman, ne olduğu ve hatta ne kadar olduğu yine de kimse bilmiyor, ayrıca yeni yasalar ve gümrükteki değişiklikler nedeniyle artık tüm teslimatlar erteleniyor

Javier5186

Bölüm herkesi bilgilendireceğiz...!! Arkadaşlar, stokları bekliyoruz ve onlara nasıl yanıt vereceğiz... orada da çıkarımlar ve sır

Joseph

Aşağıdaki madde beni düşündürdü: "...YASAKTIR: 1. Doğrudan ithalatçı olmayan kişilerin yeni konular oluşturması..." Peki ya müşterilerin canlı hayvanlarla ilgili yorumları (varlık, durum ve fiyat takibi hakkında) veya müşterilerden gelen tedarik bildirimleri (doğrudan ithalatçının tedariklerle meşgul olması nedeniyle) ne olacak???

Gabriel

Bana Igorʼun

Scott8536

Valera'ya özelden bak.