• Ters Osmoz sistemini .......... ile değiştirmek mümkün mü?

• Mary

2

Robert800

Satıcıdan kalite sertifikası ve laboratuvar analiz sonuçlarını isteyebilirsiniz, ancak standart akvaryum testleriyle kendiniz de ölçüm yapmanız daha iyidir. Sonuçlar sizin amaçlarınız için uygunsa, sağlıklı bir şekilde kul

Lisa

Bu suölü olarak adlandırılır ve akvaryum için uygun değildir, çünkü faydalı bakteriler içermez. Ancak bu sadece söylentiler, gerçekten bilmiyorum. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de şu soruyu sormak istiyorum: Canlı kayaları nasıl yerleştirmeli kidaha sonra dağılmasınlar, onları sıkıştırarak mı tutturmal

Alec9378

Çünkü fabrikada tam da ozmotik arıtma sisteminden geçirildiği için ölü. "Eski Mirgород" şişesinde suyun ters ozmoz ile arıtıldığı yazıyor. Su membranından geçtikten sonra,daha karmaşık moleküllerin geçemediği su moleküllerinden başka hiçbir şey kalmaz. Daha büyük bakterilerin buradan geçebilmesi mümkün değildir, bu işlemden sonra elde edilen şey aslında distil

Leonard

Bakteriler çok hızlı ç

Tracy

Tatlı su bakterileri deniz için uygun değildir. Ölü su, içindeki bakterilerin olmamasından değil, sıvı suyun H2O molekülünü temsil etmemesi ve birkaç molekülün bir araya gelmesiyle oluşan karmaşık bir yapıya sahip olmasından kaynaklanır. Bu yapı, örneğin kaynatma veya ozmoz işlemi sırasında bozulur. Ancak bu durum ciddi bir sorun değildir. Kısa bir bekletme ve diğer işlemlerden sonra her

Emily

Mesajıma yanıt verdiğiniz için hepinize teşekkürederim! Her şe

Sarah5423

Akvaryumumda bu suyu kullanıyorum (başka seçenek yok). Testlerle ölçmedim, çünkü onları da buradan bulmak zor. Her şey normal, ancak denge kurulması uzun sürüyor ve öznel hissiyatıma göre suyun sıklıkla değiştirilmesine gerek yok (haftada bir defadandaha az). Genellikle sadece buharlaşan kısmı tamamlıyorum. Bunun nedeni suyun ölü olması (her ne kadar bana canlı değil de boş gibi hissett

Mark7376

Su kimyasal bileşimi ve bakterileri açısından değil, asıl sorun başka. Su içinde birçok maddeyi çözer ve mineraller ile tuzlar yapay olarak ve hemen eklenebilir, ancak gazlarla durum çok daha yavaş gerçekleşir, bu yüzden su ölüdür ama ümitsiz değil. Şişe sularının kalitesi tüm üreticilerde yaklaşık olarak aynıdır ve arıtma nedeniyle derin kuyulardan su almaya gerek yoktur, çünkü her şey uzaklaştırılır. Maden sularında durum farklıdır - derinlik arttıkça mineralizasyon da artar, bileşim daha ilginç olur. Ancak akvaryuma bu suyu ko

Raven7170

Sevgili, Nikolayev'de nerede yaşıyorsunuz? Çünkü ben oradan geliyorum! Yılda bir kez de oralara gidiyorum! Akvaryum işletmenizi gö

Sarah7284

Böyle saçma bir versiyonu ilk kez duyuyorum. Bu da çok daha

Michelle1662

GÖZDE _________________ Şişelerdeki suyun kalitesi tüm üreticilerde yaklaşık olarak aynıdır ve tamamen arıtıldığı için derin kuyulardan su almanın bir anlamı yoktur, çünkü her şey giderilir __________________________________________________ __ Suyun osmozla işlenmesinden sonra, lezzetini artırmak için içine mineral tuzlar eklenir. Tanıdıklarım akvaryumlarını bu suyla çalıştırıyor. Balıklar ve bitkiler harika hissediyor ve akvaryumun parametreleri de gayet iyi. Deniz tanklarına da hiç sorun çıkarmadan ekliyorlar, tank 5 yıldır sorunsuz çalışıyor. Resif muhteşem. İşte böyle.

Johnny

Leninski Prospekt 140'deki dükkana gelir gelmez uğra.

Lindsey3362

Mutlaka...........