• Nano Deniz Akvaryumu 20 litre

• Katie4842

180 litrelik bir deniz akvaryumu kurmayı planlıyorum ama önce 20 litrelik akvaryumda denemek istedim. Eğer bir hata olursa, maliyeti daha düşük olur. Bir ay önce bir çift palyaço balığı, 1 kutu karides, 2 kg canlı taş, 1 mercan, iç biyolojik filtre, 250 l/saat pompa, AquaMedic tuzu ve ReefEvolution CombiSan aldım. Hepsi bir aydır çalışıyor. Amonyak 0, nitrat 0, su temiz, tuzluluk normal. Balıklar sürekli aç, sürekli karidesle besliyorum, o da sürekli bir şeyler kemiriyor. Bu yüzden küçük bir deniz akvaryumu yapmanın mümkün olduğunu düşünüyorum, önemli olan filtrasyonun güçlü olması.

David4089

Bunu daha da detaylandırabilir misiniz? Fotoğraflayabilir misiniz? SSS (FAQ) bölümüne koyabilir misiniz? Sır değilse, fiyatlar hakkında da bilgi verebilir misiniz? Nasıl servis veriyorsunuz vs.

Julie

Mümkünse biraz daha ayrıntılı: su değişimi, kalsiyum, fosfatlar, pH, ve sanırım bir köpük kesici yok? Sır değilse, balığı, taşları ve omurgasızları nereden aldınız, canlı taşlarda bir ayda ne gibi değişiklikler oldu? Şimdiden teşekkürler.

Andrea6761

1,022 yoğunluk, 26 sıcaklık, 8.2 ph. Kalsiyum ve fosfor ölçülmeli, haftada az miktarda su değişimi yapılmalı,1-1,5 litre, su şartlandırıcısı da eklenmeli. Köpük yok, yüzeyde filmoluşuyor ancak hemen toplanıyor. Kayalar üzerinde yosun (ya da küçük su yosunu) gelişmiş,2-3 mm yükseklikteama güzel görünüyor, ışık az olabilir. Mercanlar sabahları açılıyor (yine ışıkla ilgili). Substrat yok, Tımışenko'dan alınmış. Geçen hafta bir palyaço balığı ve bir de savaş balığı satın alındı, fiyatlar rakiplere göre daha iyi. Yarın 180 litrelik akvaryuma taşınacaklar, bayram olacak. Burada mercanlar ve kayalar bir haf

Stuart

Çok güzel! Fotoğraflar ve açıklama için teşekkür ederim. Karides mercan ve yosunlara karşı nötr mü? Yoksa yanlış hatırladım mı? (Sadece taranmış forum sürümün

Christopher1774

Tamamen tarafsız, gerçekler sadece kayalarda oturur, yiyecek çıkarmak için mercanların üzerine tırmanır, ayrıca işte bu da faz

Wesley

Bilgi için teşekkür ederim. pH dengesini korumak için ne kullanıyorsunuz? Filtre, osmoz veya musluk suyu kul

Robert

Timo'dan bir şey aldım, geçen hafta da bir palyaço ve balık daha satın aldım. Astsubay, fiyatlar harika... Rakiplerine kıyasla fark var (özellikle de indirimler) Peki kim

Noah1632

Forumda bu soyadına göre 20'den fazla konu bulunuyor.... Anladığım kadarıyla, Kiyev'de tanınmış bir su ekipmanları tedarikçisi ve VAA yönetim kurulu üyesi. Fiyat listelerinde

Megan

Hesap numarası, ofis telefonu (044) 569-25-52, maalesef adresini hatırlamıyorum. Birkaç kez gittim, Kırım'dan özellikle geldim, pişman olmadım. Görecek ve seçecek bir şeyler var, özellikle yeni gelen sevkiyattan sonra. Ekipmanla da her