• ev akvaryumlarım - site

• Brandy

Görüşlerinizi çok merak ediyorum, düzenleme konusunda tavsiyeleriniz için minnettar olurum.

Erin

Akvaryumlar gerçekten güzel, ancak web sitesi oldukça yavaş. Açıklama kısmının da iyileştirilmesi i

Jesse3979

Bir hafta verin, düzel

Gabriel

Evet ... Her şey harika görünüyor! Bazı fotoğraflarda gerçekdışı gibi görünüyor, çünkü her şey mükemmel çekilmiş ve tasarlanmış! Kameralar konusunda biraz karışıklık yaşadım - bazen normal hareket ediyor, bazen sıçramalar var. Ayrıca bu nasıl çevrimiçi oluyor? Saat 23

Katie3017

Hepsi çevrimiçi. 12'den 24'e kadar ışık.Evet, her şey düzgün değil. Yarın daha iyi olacağını düşünüyorum vedaha fazla fotoğraf ol

Angela

Kelimeler yok. Sadece duygular. VAV

Teresa

Daha fazla fotoğraf. Görüşünüz il

Alyssa6727

Her fotoğraf - WOW! Bazı çekimlerin biraz bulanık olmasıdışında. Resimlerde gösterilen her şeyin daha ayrıntılı açıklamasını dört gözle bekliyoruz. Sağladığınız zevk için çok teşe

Mariah

Köpük ayırıcılarınız nelerdir ve suyun değiş

Michael3221

Aşağıdaki sisteme sahip: 5000 litre (3 akvaryum) ve 20.000 litre (1 türbine) ABD. Günlük 20 litre su değişimi. Tüm bunları ve daha fazlasını bilgisayar kont

Derek7322

Aydınlatma nasıl? Mümkünse lamba türü, güç, üretici firma vb. ayrıntılarıyla açıklayabilir misiniz? Te

Erica752

2500 litrelik akvaryuma 3 tane 450 watt 20.000 K metal halide lamba, 2 tane 450 watt 10.000 K metal halide lamba, 4 tane 60 watt floresan lamba, sağ ve sol tarafta (şafak, alacakaranlık) birer tane 150 watt 10.000 K metal halide lamba ve gece aydınlatması (ay fazıyla). 1500 litrelik akvaryuma 3 tane 250 watt 20.000 K metal halide lamba, 3 tane 150 watt 10.000 K metal halide lamba, 4 tane 40 watt floresan lamba, sağ ve sol tarafta (şafak, alacakaranlık) birer tane 150 watt 10.000 K metal halide lamba ve gece aydınlatması (ay fazıyla). 1000 litrelik, mercan içermeyen akvaryuma 2 tane 450 watt 20.000 K metal halide lamba (anemoler için), 6 tane 40 watt floresan lamba ve

Stacey4437

İlk izlenime bir şey eklemek zor. Ne yazık ki hiçbir şey deniz akvaryumunun güzelliğini veya genel olarak akvaryumun güzelliğini aktaramaz. Yalnızca insan bakışı bu harika dünyanın tüm güzelliğini değerlendirebilir. Web sitesi hakkında,arka planın hala çok canlı olduğunu düş

Todd8452

Teşe

Cassandra7840

Son ilginç fotoğraflar domates palyaçolarının üremesi. Bundan ne çıkacağ

Chris

Son fotoğraflarda ilginç birkaç şey var (domates palyaçolarının üremesi). Bunların ne olacağını şimdi göreceğiz (şüpheli, yavru için besin kaynağ

Zachary

Teşekkürler kapsamlı aydınlatma yanıtı için. Benim de iki sorumdaha var. Hangi floresan lambalardan bahsediyorsunuz? Lütfen lambaların tam model numarasını belirtir misiniz? Uzun süredir onları kullanmıyorum, belki de boşuna. Aydınlatma ekipmanınızın soğutulmasıyla ilgili bir sorununuz var mı? Varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız? İlginiz

Kathy

OSRAM lambaları 67 renk sıcaklığına sahip. Soğutma sorunları yok, her akvaryum dolabında çıkış fanı var. Tüm sistem sistem güçlü bir soğutucu (4000 litrelik) ile donatılm

Angela

Teşekkür ederim. Başarılar ve il

Melinda

Siteye bilgisayar açıklaması ve üçüncü kamera ekledim (hen

Laura3673

Üçüncü video kamerasını bağladım, sualtı (deneme), ancak henüz istenen açıyı bulamadım. Tabandan yukarıya yönlendirmeyi deneyebilirim, fikriniz ilginç olacaktır (web

Courtney

Çok sistem filtreleme nasıl sizde düzenlendiğini görm

Alejandro

Hazırlanıyor, yakında

Elizabeth1221

Lütfen bilgisayarınızda web kamerasını görüntüleyebilmeniz için hangi yazılımların yüklü olması gerektiğini belirtir misiniz? Explorer 6.0 kullanıyorum ve java.com'danuygulamalar indirdim ancak kamerayı izleyemiyorum. Bağlantı hızım 64

Darrell7542

Ancak hızlar konusunda daha iyiyim (birinci seviye sağlayıcısı), web kamerasını iz

Eric5208

Bağlantı hatası al

Alyssa6727

Benim de URL'de hata veriyor,

Amy5468

Üzgünüm, ağ ile ilgili sorunlar vardı. Şimdi her şey yolunda, yarına kadar sonuna kadar düzelteceğimi

Chelsea

Tüm üç kamerayı ayarladım gibi görünüyor. Kim cevapları inceledi, nasıl bağlantı kurulduğunadair. Önceden teş

Scott8536

Çok eğlenceli bir web sitesi! Ancak beni en çok kameralar şaşırttı. Belki ben de yakında bir denize sahip olurum!Ama böyle bir akvaryum için bilgim çok az. Acaba zemin böyle birağırlığa dayanabil

Amy5468

Çok teşekkür ederim için yorumu! Akvaryumlarım ayrı bir odada ve beton yastıklara kurulmuş, bu yüzden zeminler hakkında bilgim yok. Genel olarak, arıtma sistemi dahil olmak üzere yaklaşık 7 ton su bu az

Jill1815

Bugün akvaryum no.2 harika görünüyordu. No.1 hiç görünmüyor, no.3 açısı hiçbir şey if

Jeremy3637

Sayın meslektaşlar, lütfen kameraların web sitesine yüklenmesini deneyin ve bağlantı durumu hakkında bilgi verin. Şimdiden te

Reginald5073

Kameralarım yaklaşık BEŞ gündür yük

Wanda666

Lütfen tekrar

Lindsey3362

Her şey mükemmel ç

Sara4035

Lütfen bilgisayarınızda web kamerasını görüntüleyebilmeniz için hangi yazılımların kurulu olması gerektiğini söyleyebilir misiniz? Explorer 6.0 kullanıyorum ve java.com'dan uygulamaları indirdim, ancak kamerayı izleyemiyorum. Bağlantı hızım 64

Rachel9060

Java yeterli, ç

Charles894

Kanal daha geniş olmalı, aksi takdirde slayt gösterisi olacak. Dial-up bağlantısı kullananlar için ge

Cindy

Ayrılmış bölümde de slayt gösterisi var

Nicole7122

İşte yeni site yayında. Kalan ince ayarlar (3. kamera vb.) ve ekipman açıklamaları var. Ayrıca tüm hidrobiyontların tür kompozisyonunu da istiyorum. Sanırım bunlar hallolur. Şimdi ise sizin görüşünüz benim için çok önemli. (Her şey 19.00'dan sonra yayınlanacak).

Vincent

Harika! Çok güzel. İmreniyorum!

Erica

Yine ekipman açıklaması yok, üzücü... Her iki linkte de bilgisayar açıklaması açılıyor. Bekleyeceğiz.

Shawn

Çok hızlı bir şekilde düzeleceğime söz veriyorum.

Brian6895

Ayrıca menü öğelerinin kısa açıklamaları ile ipuçları eklemek iyi olurdu, yoksa bağlantıları körlemesine açmak pek hoş değil... ge

Steven757

Biraz f

Brandy

Değerli meslektaş-arkadaşlar, merhaba! Uzun zamandır iletişim kurmadık, ancak tamamen iş kaynaklı nedenler vardı. Şimdi her şey yolunda gibi görünüyor, ama hobim çağrıyor. Birincisi: web sitemin üzerinde hala çalışmam gerekse de, birkaç yenilik yaptım ve sizin görüşünüzü almak isterim. Ayrıca bu süre zarfında tüm akvaryum sistemimi yenilemeyi istedim. Yani yakalamaya çalışacağım (ama daha sonra hakkında konuşacağız). En içten selamlarımla ve en

Omar3497

Siteye daha fazla fotoğraf ek

Joshua8425

Evet, evet, evet, evet, evet, evet, evet, evet, evet, evet. Benden sonra ekranı tükürük lekelerinden uzun süre temizleyecekler.

Michael5242

Bir RENO müreni hakkında ilginç bir gerçek (G.a için). Sorunsuz bir yaşamın ardından (karides, parça ahtapotlar yiyordu) gastronomik tercihlerini değiştirdi ve üç mantar balığı ve iki bülbül balığı yedi. Bunun ardından onu (büyük bir güçlükle) iki tonluk bir akvaryuma, büyük balıklara yerleştirdim ve kayboldu, onu ağladım, ama iki ay sonra hiçbir şey olmamış gibi ortaya çıktı ve ha

Jeffrey496

Si

Tracy

Benzer! Siteye

Wendy2244

Killed

Anthony

tarihe bakmadım

Jessica

Arkeologlar Gününüz Kutlu Olsun!