• Zebrasomalar

• Michelle13

2

Tammy

Yeşilliğin kontrolü için daha n

Christine

En iyi salyangozlar. Kirpiler de olabilir, ancak onlar güçlü değil - her halükârda benim yaptığım da güçlü değil. Köpek balıkları da yeşil yiyiciler olarak

Jeanne

Kiев'de bu salyangozları nerede satın alabilirim ve hangi türü

Aaron580

Fiyat listesinde birkaç çeşit gördüm, en ucuzları sanırım yaklaşık 20 euro. Hangisinin daha iyi olduğuna gelince, akvaryumlarda en yaygın olanı "turbo sl" ise hat

Bridget

Ayrıca, sisteminizde istenmeyen yosunların besin maddelerini tüketme konusunda rakibi olan kaulerpanız var mı? Akvaryumunuzu hangi lamba ile ay

Kellie

Zebrasomlar hakkındaki mesajiyidir, söylenenler gerçekliğe uygundur. Tartışmada zebrasomların yosun yiyici olarak çok dikkat çekilmesine gerek yoktur. Doğada bize hoşlanmadığımız yosunları seçerek tüketen balıklar yoktur.Ek olarak, gözlemlerime göre Z. xanthurum'un bitki akvaryumları için satın alınmaması gerektiğini bildirmek isterim. Kısa süre içinde tüm büyük bitkileri yok edeceklerdir. Genel olarak tüm zebrasomlar her şeyi yerler ve onlar için uygun olm

Javier5186

Tamamen katılıyorum, otları tamamen yok edecekler. Sağlıklı mercanlar dokunmazlar, ancak mercan hastalanırsa zaten yaşayamaz. Benim çok sayıda cerrahim var, bu nedenle tüm yeşillik su sütununda. Tüm cerrahlar mükemmel şekilde salata yaprakları yer, hiçbir işleme tabi tutulmadan. Karahindiba yaprakları daha da

David3217

Virüs Lamba SYLVANIA CF-LE 55W/630 2 adet, ve yeşil hızla büyüyor, tatlı su ortamlarında ipliksi bir şey gibi görünüyor, ancak sabitlenmiş, ne yapmal

Michele9664

Cevap kısmen burada bul

Joseph1346

Bu bana çok sıcak bir lamba gibi geliyor, 10-15 kilokelvine çevirin... Fosfatlar ve nitratlar da buna uygun ol

Angela6489

Teşekkür ederiz bağlantılar ve öneriler için: ancak eğer belirli bir lamba (üretici, güç, sıcaklık - akvaryum yükseklik 60 cm uzunluk 150) fosfor 0.25 mg/l JBL testi nitratlar 20 mg/l'den az tetra testi, gerçekten kalsiyum 350 mg/l çok mu? BU sadece belirli canlı kayalar üzerinde değil tüm canlı kayalar üzerinde büyümüyor, temizlense bile, gizemli

Mario

Onların ana yiyeceği steno-pus değil, bugün ise yelpaze kurtçuğu yediler, JK'de (canlı taşlar) yaşayan çok güzel bir tür. Kimseye dokunmadan büyüdü... Belki de onlara bir şeyler eksik (mesela vitaminler) olduğu için özel olarak beslemiyorum, ama taşlarda bulunan yiyeceklerle