• Chaetodon auriga

• Kristin

Dün Chaetodon Auriga öldü... Başsağlığı gönderin, ne bileyim.

Christine

Başınız sağ olsun. Uzun süre mi çekti? Belirtil

Jeffrey2277

Acı çekmediği görülmedi - biraz daha az aktif beslenmeye başladı, vücudunda herhangi bir belirti yok, büyük ihtimalle içimalle içsel bir bakteriyel enfeksiyon. Benim satın aldığım *tezgahtan* ocellarislerin ölmeye başlaması üzerine durumun ne olduğu belli oldu -oodinium, ne bakır ne de formaldehit yardımcı oldu. Tek sevindirici yanı, ikinci kelebek, Chaetodon Collare, sağ ve sağlıklı - at gibi yiyor (ölmeden önce son bir kez doyasıya yemeye mi çalışıyor?). PS: taziyeleriniz için teşe

Jonathan6173

Benim arigam ay boyunca yüzdü, kollarım bir buçuk ... düşünüyorum ki si

Lee425

Cerrahın-leukosternonun ne durumda? Akvaryumlarda nasıl uyum sağlıyorlar? Uzun zamandıronu almak ve belki de Smallreef'in IchMagnet tarzı korkunç hikayeleri anlattığı sarı zebrayı da satın

Cindy

Beyaz göğüslüler ağır hayvanlar, ama şans da olabilir....... zebra benekli

Jasmine

Hem ikisini de mi? Bakalım, ikisi de değilse, belki biri uyum sağ

Martin3206

Hem ikisi de olabilir... Omurgasızlar çok

Karen1649

Şimdilik küçük bir Euphyllia, tamamen diskaktiniler ve rhodactisler ile kaplı canlı kayalar, yeşil bir klavularia ve tek bir kısa dikenli kirpi... Yeni yılı kutladıktan sonra, büyük bir halı anemonimi satın almak istediğim için başka bir metal halid lamba da kuruyorum... İşte böyle planlar... P.S. Nihayet Kyiv'de şeffaf akrilik borular satan bir firma buldum, böylece DOĞRU bir yüzey temizleyicisi ya

Antonio

Temel sorun, öncelikle bu küçük hayvanların kimse taşımadığı, özellikle de flavesensin. Ve eğer taşınırsa, müşterinin yanına gelmeden önce onlardan kurtulmaya çalışılır (müşterinin yanındaölmelerini s

Kathy

Güldürücü son cümlen beni güldürdü - hatta dişim geçti. Mesele şu ki, bir ofiste orta boyutlu leusterno'ları 40 dolara satıyorlar, ama onlardan biri 1,5 aydır satılmadı ve şimdi onu 60 dolara satıyorlar - işte onu almayı düşünüyorum. Balık sağlıklı, akvaryumda en az bir ay yaşadı (1,5 ay iddia edileninden şüpheliyim) - yine de daha

Darrell7542

Peki, 10 santimetrelik bir şey almak iyi olur mu? Lökosteronların nerede neredeyse bedavaya bulunduğunu biliyor musun? (Endişelenme, çok uzakta değilim, y

Michele9664

Kievde Simferopol Caddesi'ndeki akvaryum balığı mağazamı

Nicole7122

Bir kez yaklaştı...kilidi öptü...ve o kadar... Sık sık gitmek zor...Kelebekleri neyle besliyorsun, arada?? Leucosternon için kaliteli zooplanktonu yarım bitki yemiyle bir

Tara2761

Kelebekleri ne ile besliyorum... bu belanın başlangıçta tüm küçük kurtçukları yediğini, eufilia iskelesinden çıktıklarını ve sıradan kireçtaşı da dahil olmak üzere tüm taşları tamamen kapladıklarını görüyorum. Bununla ilgili kimsenin şüphesi yok - çünkü onlar kelebekler. Genel olarak, çok iyi karides ile besliyorum, ayrıca deniz balıkları için Tetra yemi de

Patricia1746

40 dolara Leukosternon çokuygun. Normal fiyat 60 dolar. Çok şaşırtıcı canlılar. Karşılaştırılacak bir şey yok. Yaklaşık 20 tane denedim. Bazen bir akvaryumdan diğerine (ortak döngüye sahip) taşırken, 10 saniye geçmeden felç olup "kalp krizi" geçiriyorlar. Flavescens'in beslenmesi sorunlu. İnce yapraklı yeşil yosun halısına ihtiyacı var. Genellikle başka bir şey yemek istemiyor. On tane ile deney yaptım... dürüst olmak gerekirse hiçbir şey anlamadım. Tükenme nedeniyle 1,5 ay içinde hepsi öldü ve hayvansal kökenli çeşitli yemlerle yaprakları biledokunm

Lee425

Chaetodon collare da

Ryan1989

Üzülüyorum... Neden böyle yaşamıyorlar

Amanda5586

Gerçekten Yx'in kim olduğunu kimse tam olarak bilmiyor... Yakında birkaç hareketli, parlak fire shrimp alacağım - ve bunlar çaetodons gibi öl

Alan273

Merhaba herkese! Beyaz göğüslü cerrah balığına genel olarak 5 tane sahip oldum ama hemen değil, güzel bir balık ama ona çok hastayı sever hatta mağazada 2 hafta tuttuklarımız da vardı, sonra bana gelirlerdi, yol 15 dakika sürüyordu, tatlı su da yüzüyorlardı ve sonra birkaç gün sonra kabus başlıyordu, onu yakalamak imkansız! Ve mercan nakli başlıyor, kovalar içindeki taşlar ve sonra balık yakalama, genel olarak daha fazla onları satın almıyorum, hepsini aynı anda sahip olmak olmaz. Burada ise 10-15 cm arasında 30 euro. Buradaki tek kötü şey, tüm balıkların tekerlekli olması, yani mağazaya yetişmezseniz, yarın orada çöp kalır,ama eski bir müşteri olduğum için benim istediğimi ayırtmamı istiyorum,ama kesinlikle gidip seçmem gerekiyor, ayrıca balığı geri verme veya başkasıyla değiştirme imkanı

Eric5208

Başınız sağolsun. Su kalitesi sorunu çözülmeden yeni bir köpük ayırıcısı planlamak, kelebek, melek, cerrah gibi canlılar edinmenizi önermiyorum. Aksi takdirde herkes başsağlığı dilemek

Diana7891

Iki yıllık geçmişe bak

Tammy2040

Tamamen yorulmuş, ama yine de balığa acı

Andrea

Akvaryum balığı mağazası kapalı. Şuanda Akvaryum Merkezi'nde balık var. Geçen Perşembe günü Sri Lanka'dan bir sevkiyat geldi. Beyaz göğüslü