• Deniz semineri

• Brandon4517

Seminerin en başarılı sonucu benim için... Küçük çocukla geldiğim için hiçbir şey duyamadım, pek bir şey göremedim... erken ayrıldım... eve geç geldim... Genel olarak, pek keyif almadım. Yine de, birkaç şey edindim... Fotoğraflar... Çekebildiğim fotoğrafları siteye yüklüyorum... Ama seminer hakkında... Denizin pahalı bir zevk olduğu dışında ne ilginç şeyler söylendi?... Eğitim almamış birinin denizi "yükseltmesi" ne kadar gerçekçi?

Destiny

Keyifli canlı taşlar ve tuz paketi, ayrıca minimum test seti, aydınlatma, kendinden yapılmış bir köpürtücü satın alın. Tabii ki de sakinlere de dikkat etmeyi unutmayın. İlginiz ve isteğiniz varsa, ekipman ve fiyatlar konusunda kendi akvaryumumun örneğini e-posta ile size gönderebilir ve başlangıçlangıç konusunda ücretsiz ön

Guy

Arkadaşlar, seminer özetini biraz sonra pay

Marie5735

Harika bir seminer... ç

Debbie3587

Ön yargısız ve abartılı olmadan... - Size şunu söyleme cesaretini göstereceğim: basit ve anlaşılır bir şekilde (deyim yerindeyse, hayatta mutluluğa ulaşılamayacağına dair ısrarcı reklamlar olmadan...) akvaryum sahiplerini korkutan DENIZ'in akvaryumdaki tüm sorularını yan

Jeffrey6189

Bana da seminer çok beğenildi, her şey anlaşılır ve profesyonel bir şekilde açıklandı, kişinin bu konuda uzman olduğu belli. Denizden de bu kadar korkmaya gerek yok, istersek maliyeti yüksek olmadan kendimiz için bir deniz a

Helen

Ellerine bak... Çok zevk ve bilgi aldım. Böyle bir semineri ilk kez düzenlemesine rağmen, her şey çok basit ve anlaşılırdı. Kitapları masanın üzerine tek tek, düzenli ve güzel bir şekilde koyduğunun kimse fark etmediğini yazmıştım. Hatırlıyor musunuz, "Bir plan olmalı, dakiklik..." dediğimi. İşte bu yüzden her şey öz ve anlaşılır oldu... Bu gerçekten profesyonellik, yıllarca pratiğin mükemmelleştirdiği bir profesyonellik. Ve tabii ki denize olan tu

Andrew7823

2