• Deniz akvaryumu için olgunlaştı.

• Jesse3979

Deniz akvaryumlarının fotoğraflarına baktım ve kendime bir parça deniz almak istedim. Bu nedenle, deniz hayvanlarını nereden satın alabileceğim sorusu ortaya çıktı. Lütfen Harkov veya Kiev'de bir şeyler önerin.

Angela

Ben zaten deniz ve donanımı için birçok fiyatı analiz ettim ve onun fiyatları çok iyi. Deniz Forumu'nu gezmenizi öneririm. Ayrıca yakında N. Deykin'in "Deniz Akvaryumu" kitabını yayınlayacağ

Tonya

Ayrıca, Sergey'in (oğlu) forumumuzdaki katılımcılara kayak sağlayacağına dair sözlü güvencesi var. Balık ve ekipman fiyatlarını da yakında pay

Danielle9144

Neoluyor bu

Noah1632

Deniz balıklarının suni koşullarda uzun süre yaşamadığıdoğru mu? Bana kelebek balıklarının akvaryumdaki yaşam süresinin birkaç ay olduğu söylendi. Lütfen beni

Danielle9144

Ben de internette bö

Diana7891

Aynen öyle. Bana fiyat listeleri gönderdi ve bunların distribütör fiyatlarına göre olduğunu söyledi. Gerçekten deürün yelpazesinin oldukça kapsamlı olduğunu belirtmel

Larry9400

Kelebek balıkları ince ve hassastır, ancak normal koşulların oluşturulması (ana sorun istikrarlı iyi su kalitesi) ve düzgün besleme ile birkaç yıl yaşayabilirler. Kelebekler ve groperler 5 yıldan fazla ya

Ross

Geçenlerde Şurik, Simferopol'daki yerinde çok büyük bir balık partisi aldı. Boyut ve tür açısından oldukça çeşitlidir. Fiyatlar ol