• 62 litrelik deniz planlıyorum sırt çantasında.

• Catherine6534

Tebrikler! Lviv'deki akvaryumu ziyaret ettim, deniz tutkunlarına tavsiye ederim ve denizin evde olması gerektiğini anladım. 62 litrelik bir doğa akvaryumum var, panoramik (bir zamanlar böyle bir tatlı su akvaryumum vardı, ofiste fotoğrafı var). O zamanlar, hatalar ve Akvaforum'dan gelen tavsiyelerle kendine yeterli bir sistem oluşturmayı başardım, beslemeden ve temizlemeden her şey büyüdü, yaşadı ve gelişti, bilmiyorum küçük bir denizle bunun mümkün olup olmadığını. Sitelerdeki fiyatlardan biraz şok oldum) Gözden geçirdim/okudum, elimden geleni yaptım ve en az maliyetle ama yeni ekipmanla gitmeye karar verdim. Filtre olarak FZN3 sırt çantası planlıyorum, süngeri sentetik elyaftan değiştireceğim, başka bir şey de biyolojik temizleme için bazı "büyülü" toplar (adını unuttum) diyorlar ki ona bir köpük ekleyebilirsin. Su yosunu akvaryumun içinde) Işık, OLEX'ten siparişle yaklaşık 3000 "şatafatlı" olacak, günün saatleri, modlar gibi. Umarım normal olur. Akıntı pompası Jebao SOW-3, forumda bahsedilen siteden, aynı sitede tuz ve canlı taşlar var, 75 W'lık Aquael Platinum ısıtıcı. Amaç - yumuşak mercanlar, 2 palyaço balığı ve temizlik için karidesler. Başlatma, ekipman, nüfus hakkında tavsiyeler ve belirtilenler, mercanlar, yosunlar, daha sonra balıklar için satış/hediye/değişim önerileri için minnettar olurum. Ve suyun tuzluluğunu ölçen bir cihaz bulamadım. Herkese iyi dilekler!