-
Julie3950
Miras olarak çalışan bir Hagen Fluval SEA Reef M-40 akvaryum seti aldım, 53 litrelik akvaryum yaklaşık 3-4 yıldır çalışıyor, birkaç sorum var. 1. Bu akvaryumda tetra tuzu kullanılıyordu, o bitti, neredeyse hiç yok ve forumları okuduğum kadarıyla en iyi tuzlardan biri değil, şu anda akvaryumda genellikle yumuşak mercanlar var ama LPS'lere göz atıyorum, Aquarium Systems Reef Cry veya Tropic in arasında seçim yapıyorum? 2. Setle birlikte gelen skimmer çalışmayı durdurdu, bu sette gerçek bir sump yok, arka duvarda 3 bölmeye ayrılmış bir overflow var, ilk bölümde skimmer vardı, boyutları uygun olan bu Hydor Slim-Skim Nano iyi bir fiyata var, kullanan varsa ondan nasıl bir izlenim aldılar? 3. Beni en çok endişelendiren soru, osmoz suyu ile ilgili, düşük su basıncı nedeniyle osmoz sistemi kurma imkanım yok ve ev kiralık, damıtılmış su kullanmak mümkün mü, TDS metre ile yaptığım analiz 001 gösteriyor, ayrıca "temizlenmiş" artezyen suyu satan otomatlar var, orada sonuçlar 0120 ile 0190 arasında, osmos olmadan daha fazla arıtma için bir seçenek var mı?