-
Ronald5720
Beyler deniz akvaryumculuğu sevenler!! Yardım edin kurtarın!! Elimizde Aquael 30 temalı bir mikro akvaryum var, sadece sump ile birlikte (toplam 40 litre) akvaryum 8 aydır çalışıyor (açılış ağustosta oldu) ve akvaryum sanki yaşıyor ama her şey istediğimiz gibi değil, iki ocellaris, iki blasta, rodaktis fluo yeşil normal büyüyor, neredeyse on tane ağız çıkardı ki yarısını değiştirmek zorunda kaldım))), her türlü mantar dev gibi, peruklar da büyüyor, yeşil politoi artık daha kötü, kirpikler o kadar uzun değil, yuma da normal büyüyor, iki tane strombus aktif, sağlıklı, kolumbelidlerden bir çift vardı şimdi on tane ve küçükler bolca, spagetti solucanları çok, kayaların içinde ve düzenli olarak yürüyüşe çıkıyorlar))), şimdi üzücü olanlara: ksyuhlar hiç yaşamıyor (bir iki gün ve sulu), şemsiyeler mikroskop altında inceleme boyutuna küçüldü, ateşli olanlar artık yok, stomatella da kayboldu, yıldızlar yokken ofiurlar yaşıyor ve keyif yapıyor))) ve beni yoran yosun, ayda bir buçukta bir diş fırçasıyla taşlardaki yosunu temizliyorum, o sırada karolina hem aktif hem de resiflerde, filtre borularında ve camlarda büyüyor, akvaryum hakkında daha fazla bilgi: 30 litre küp LCD ekran (canlı taşlar) 4 kg, ışık LED (3x3W beyaz, 3x3W mavi, 1+2x3W UV+royal,-->>