-
Megan
İyi günler. Benim adım ve işte ailem beni küçük bir deniz yaratmaya teşvik ediyor. Akvaryum, oda ile balkon arasında, bar tezgahında duracak. Tüm akvaryumun güzel bir manzarasına ihtiyacımız var. Böyle bir deniz istiyoruz. (mercankaya ve karidesler) Kızım beni palyaço balığı almaya da teşvik edebilir (Nemo ile ilgili çizgi filmi seviyor). 1. Gelecek deniz için akvaryum seçimi a) Aquael Riff Max 30 litre (videodaki gibi) b) Aquael 60 litre (ama buna hangi filtre takacağımı henüz bilmiyorum) c) Aquael Riff Max 80 (bu akvaryumda her şey var ama boyutları nedeniyle beni tatmin etmiyor. Çok uzun. Yerime uygun değil ve ayrıca ön camının eğik olması temizlik açısından rahatsız edici. Yoksa denizde camları temizlemek gerekmiyor mu?) d) Sera Biotop 130 (bu da hazır bir set ve yerime mükemmel oturacak) 2) Belki biri orada hangi canlıların (balıkları saymıyorum) bulunduğunu yazabilir ve bu mercankayaları Moskova'da satın alıp alamayacağımızı belirtebilir. (belki de bu kadar renkli mercankayaları almak mümkün olmayacaksa uğraşmaya değmez). 3) Bu akvaryumu nasıl doğru bir şekilde tuzlayacağım ve sonrasında normal durumda nasıl koruyacağım konusunda yardım. (ben 650 litrelik bir tatlı su akvaryumunda diskus besliyorum). Şu anda sanırım tüm sorularım bu kadar, zamanla sorularımı sormaya devam edeceğim.