• Deniz 125*60*65 şeffaf.

• Angela6489

Hazırlık çalışmaları: Koridor ile oda (hol) arasındaki duvar kaldırıldı ve sağ taraf akvaryum için, sol taraf gömme dolap için belirlendi, sol duvar boyunca kayar kapı akvaryuma kadar kapanacak. Yapının genişliği 64 cm (akvaryumun kenarları için 2 cm). Açıklığın uzunluğu akvaryum için 126 cm + 30 cm teknik açıklık. Şap ile yapı arasındaki yükseklik 145 cm (65 cm akvaryum, 80 cm dolap için). Proje (buradan alındı): Deniz 125*60*65 (h) karışık resif (akvatikadan sipariş edildi). Samp 100*40*50 eski akvaryum Juwel Rio 180. Ekipman: Finansmana göre bakacağım, henüz karar vermedim (planlarımda): LED ışık. Skimmer KS 150-6530 veya Deltec APF 800, akıntı Boyu WM-4 veya Vortech MP40w pompası. Temelde bu konudaki ekipman setini planlıyorum. Ayrıca baling planlarımda var. Ters osmoz mutfaktaki zemin altından dolaba bağlanacak. Şu anda dolabı hangi malzemeden yapacağımı düşünüyorum... Gazbetondan (10 mm genişlikte, böylelerini Oldi'de gördüm) bir iskelet yapma seçeneği var, ön taraf boyunca destek olmadan metal bir ray koyup, genişliğine de metal profil ekleyip, ardından masa üstü, preslenmiş köpük, akvaryum. Belki birileri benzer bir şey yaptı - tavsiye edin... Ya da metal iskelet sipariş edip kaplamak... işte ikilem.