• پوشش نامفهوم

• Ashley5975

سلام به همه! یک آکواریوم ۵۴ لیتری دارم، نور یخ، جریان آب و یک کیسه با آنتی‌فسفات و زغال. آکواریوم دو سال بدون مشکل زندگی کرد و با مرجان‌ها پر شد... اما بعد تصمیم گرفت که بخوابد (مقدار زیاد لِوومیزول)... به هر حال، تخلیه کردم و دوباره شروع به پر کردن کردم، همه چیز خوب و پایدار بود و رفتم... وقتی برگشتم، صحنه‌ای مثل نقاشی دیدم: تمام آکواریوم پر از رشته‌ها بود... اما رشته‌ها تنها بخشی از مشکل بودند: دست‌ها، راهبان و دو جوجه‌تیغی کوچک تقریباً آن را حل کردند... اما همیشه یک لایه قهوه‌ای (زنگ‌زدگی) روی شن و سنگ‌ها باقی می‌ماند... بر مرجان‌ها تأثیری نداشت. سیفون فقط یک روز نتیجه می‌دهد. تعویض‌های منظم نتیجه‌ای نمی‌دهند. فیتوپلانکتون در طول یک هفته نتیجه‌ای ندارد. جوجه‌تیغی‌ها تمیز می‌کنند، اما دوباره ظاهر می‌شود. CyanoClean، A-Bce، ZEOStart3، Bio-Mate در طول تقریباً دو هفته نتیجه‌ای نمی‌دهند... (به‌طور موازی تعویض‌ها با سیفون دقیق). تاریکی در شب نتیجه می‌دهد، مقدار "زنگ‌زدگی" کاهش می‌یابد، اما بعد از یک یا دو ساعت نور همه چیز برمی‌گردد. تاریکی به مدت ۳ روز: همه چیز همان است. عکس‌ها را ضمیمه می‌کنم. در واقع رنگ زنده دقیقاً رنگ قرمز است. اگر سیفون نکنم، شبیه باکتریالک به نظر می‌رسد مانند روی LPSها (مثلاً روی ائوفیلیاها)، فیلم و تکان می‌خورد... واقعاً نمی‌دانم چه کار کنم... چهار هفته است که مبارزه می‌کنم... فکر می‌کنم سنگ‌ها را خشک کنم و در آب اسمز خیس کنم... اما روی آن‌ها مرجان‌ها هستند - حیف است... ایده‌ای دارید؟ ضمناً: آب اسمز، در آکواریوم دوم همه چیز نرمال است. نمک تروپیک مارین.