• لانتاں قاتل فسفات‌ها

• Tina

سلام به همه ملوانان! ممکن است آزمایش‌های من برای برخی مفید باشد. اخیراً با مشکل فسفات بالا مواجه شدم و نمی‌خواستم برای آنتی‌فسفات هزینه کنم چون قیمتش بالا است و برای سیستم 650 لیتری به مقدار زیاد و مکرر نیاز است. به همین دلیل به دنبال روش‌های جایگزین گشتم. به طور تصادفی در فروم‌ها متوجه شدم که کلرید لانتان فسفات را کاهش می‌دهد. بعد از نیم روز جستجو برای این ماده شیمیایی که در فروشگاه‌ها موجود نیست و قیمت بالایی دارد، آن را پیدا کردم. بعد از دریافت ماده و محاسبه با استفاده از یک ماشین حساب در یکی از فروم‌ها، آن را به سیستم اضافه کردم. نمی‌توان آن را مستقیماً اضافه کرد، فقط در راکتوری که به عنوان فوم‌زن استفاده کردم. در ابتدا فسفات 0.5 بود. محاسبه برای 7 روز به میزان 4.6 میلی‌لیتر در روز انجام شد. پس از 5 روز، به 0 رسید. دقیقاً به همین هدف رسیده بودم. خوشحالی وصف‌ناپذیری داشتم. سیستم در وضعیت نرمال است و موجودات در شرایط خوبی هستند، فوم‌زن مقدار زیادی مایع تیره تولید می‌کرد. حالا جالب‌ترین قسمت: 50 گرم لانتان برای من 87 تومان هزینه داشت و از آن محلول 10.2 گرم در 1 لیتر آب اسمز تهیه کردم. و از این محلول 32 میلی‌لیتر استفاده کردم. صرفه‌جویی بسیار قابل توجهی است. هر نوع افزودنی عالی که در ابتدا خودم استفاده می‌کردم، می‌توان به راحتی خودتان تهیه کنید و هزینه‌اش بسیار کم است. پس از 2 سال تجربه در آکواریوم‌داری دریایی و سکوت در مورد آب شیرین، به این نتیجه رسیدم که دریا لزوماً گران نیست. به همه موفقیت آرزو می‌کنم.