-
Jonathan6173
سلام به همه، اعضای فروم آکواریومداران دریایی. من با مشکل pH پایین مواجه شدم. چگونه میتوانم آن را افزایش دهم؟ تا جایی که متوجه شدم، pH پایین من به دلیل غلظت بالای CO2 در آب است که کسی آن را جذب نمیکند، به دلیل مشکلات فنی، سامپ ندارم، بنابراین نمیتوانم جلبکزاری درست کنم. CO2 بالا را به این دلیل میدانم که نیتراتهای زیادی دارم و مقادیر به شدت نوسان دارند. امروز ممکن است 10 باشد، فردا 40، قبلاً حدود 100 بود، اما آن را کاهش دادم. شروع به کاهش غذا دادن به ماهیها کردم و به مرجانها اصلاً غذا نمیدهم، اما نیتراتها همچنان ناپایدار هستند. پارامترهای آب: دما - 25 درجه سانتیگراد، حجم - 115 لیتر، pH - 7.7، NO2 - 0، NH3 - 0، NO3 - 35. متأسفانه تستی برای سختی کربنات ندارم. اسکیمر به خوبی کار میکند، کف تولید میکند اما تیره نیست. احتمالاً به این دلیل است که فقط 4 ماهی دارم. فیلتر کانستری 750 لیتر در ساعت JBL CristalProfi دارم، در آن پرکنندههای استاندارد به شکل اسفنج برای تصفیه مکانیکی و اسفنجهای ریزپوش، سینتفون، توپها و Purigen Seachem وجود دارد. 2 پمپ جریان 2600 لیتر در ساعت. به نظر میرسد همه چیز باشد، اگر اطلاعات بیشتری نیاز دارید، لطفاً بنویسید، من جزئیات بیشتری میگویم.