• معماهای کار بافر نمک‌های دریایی. نیاز به بحث دارد.

• Wendy2244

عزیزان علاقه‌مند به آکواریوم‌داری دریایی، به‌ویژه کسانی که در زمینه شیمی آب دانش دارند. هنگام انتخاب نمک برای آکواریوم (چند برند را مقایسه می‌کنم و یک مینی بررسی هم خواهد بود)، با پدیده‌ای مواجه شدم: KH (در مورد ما، این قلیایی بودن است) / pH در آب تازه تهیه‌شده (یک ساعت از "مخلوط") و KH / pH در آبی که تحت هوادهی قرار گرفته، طبق دستورالعمل (!!) از خود تولیدکنندگان - در برخی برندها متفاوت است و به شدت! به عنوان مثال - تصویر و نتیجه "رسوب‌گذاری" آب در طول سه روز. و جالب اینجاست که دوباره اندازه‌گیری کردم. این موضوع باعث سردرگمی می‌شود، با توجه به ادعاهای دگماتیک. چگالی محلول 1.024 و دما 24 درجه سانتی‌گراد، آب - اسمولالیت، TDS=3 (چون نمونه‌های زیادی بود، همه 3-5 لیتر، کمی ستون را تحت فشار قرار دادم). شش ساعت اول - هوادهی فراوان. سپس - شش ساعت در روز. "نگهداری" - سه روز (مقیاس X) تصویر دوم - حتی رسوبی هم تشکیل شد. اما نمک هم چندان خوب نبود... در ابتدا توهمی نداشتم... اما در اینجا - خود واقعیت. در واقع - از شما ایده‌هایی برای بروز چنین اثری می‌خواهم. این پدیده در 50% از نمک‌های مورد بررسی، از ارزان‌ترین تا برندهای معروف جهانی، مشاهده می‌شود.