-
Darrell7542
سال گذشته در داروخانه به فیلتر طبیعی به نام "شنگیت" برخورد کردم. فکر کردم، فکر کردم و در نهایت تصمیم گرفتم آن را بخرم، زیرا نوشته شده بود: شنگیت یک ماده معدنی منحصر به فرد و باستانی است که دارای نوع خاص و نادری از مولکولهای کربن به نام فولرینها میباشد، که گروهی از دانشمندان انگلیسی در سال 1998 به خاطر کشف آن جایزه نوبل را دریافت کردند. اما این تنها چیزی نبود که توجه مرا جلب کرد. شنگیت در تعامل با آب؛ آن را ساختاردهی کرده و بیولوژیکی فعال میکند - از نیتراتها، نیتریتها، آفتکشها و دایکسانها پاکسازی میکند - آب را با عناصر ماکرو و میکرو غنی میسازد - و به آب خاصیت آنتیاکسیدانی قوی میدهد. با این اطلاعات تصمیم به انجام یک آزمایش گرفتم. 100 گرم شنگیت را زیر آب شیر شستم و در یک کیسه مشبک ریختم و در محفظه پمپ 400 لیتری قرار دادم. آن را در آکواریوم گذاشتم و شروع به انتظار نتایج کردم. سپس به طور کلی فراموشش کردم. حدود یک ماه بعد، در حین آزمایش نیتراتها، متوجه شدم که آنها به طور ناگهانی کاهش یافتهاند. و یک ماه بعد دیگر هیچ نشانی از آنها نبود. بیحس به حضور این ماده در جنبه منفی به طور کامل واکنش نشان ندادند. بلکه برعکس. با این حال، آب شفافتر شد و ماکروفیتها به طور قابل توجهی بهتر رشد کردند. پ.ن. لطفاً فکر بد نکنید، این مثال را به عنوان تبلیغ نمیآورم. 500 گرم شنگیت در ماه ژوئیه سال گذشته 18.30 تومان قیمت داشت.