• NO2 با روشن کردن نور کاهش می‌یابد؟؟؟؟؟

• Michele

سلام!!!! بچه‌ها داستان اینجوریه: کل سیستم من 700 لیتره که از این مقدار آکواریوم کوچیک 150 لیتر و بزرگ 400 لیتر تازه‌ست، بقیه‌اش سامپ و کولرپینک 80 لیتریه. ماهی‌ها رو منتقل کردم و 400 تا تو آکواریوم ریختم، همه چیز خوب بود ولی کمی کریپتو دچار مشکل شد. دو تا توره اونجا بود و 2 تا UV، یکی تو سامپ و دومی تو آکواریوم. حالا من ماهی‌ها رو به کولرپینک منتقل کردم: کریپتر، جراح کوچیک، زبرا و فاکس. به نظر می‌رسه بعد از چند بار وان آنتی‌پار، همه خوب بودن. بعد به کی‌یف رفتم نمایشگاه و یک پروانه کوچیک و دو تا کلاون پریموسا خریدم، اون‌ها رو هم به کولرپینک ریختم که البته 80 لیتره. چند بار غذا دادم، صبح بیدار شدم و همه تو کریپتو خیلی شدید بودن. روز بعد نیتریت‌ها رو اندازه‌گیری کردم، خیلی زیاد بود، حدود 1 میلی‌گرم در لیتر. بعد از تعویض آب هیچ چیزی کم نشد، تصمیم گرفتم دوباره به آکواریوم 400 لیتری برگردونم. تو آکواریوم 400 لیتری 0.025 بود و بعد از انتقال روز بعد شد 0.5 میلی‌گرم در لیتر، صبح و شب 0.1 میلی‌گرم در لیتر. روز بعد صبح دوباره 0.5 میلی‌گرم در لیتر و شب دوباره 0.1 میلی‌گرم در لیتر. تو دو تا آکواریوم MH به مدت 6 ساعت 10000 کلوین روشنه. لطفا بگید که آیا با نور بیشتر باکتری‌ها NO2 رو بیشتر می‌خورن؟؟؟؟ در حالی که ماهی‌ها غذا نخوردن!!!! و چه کار میشه با کریپتو کرد؟؟؟ آیا در شرایط نرمال خودش خوب میشه یا باید کاری کرد؟؟؟؟ تو آکواریوم 2 تا میگو توره و دو تا UV هست!!!!