-
Tanner
روز بخیر، من به دریا رؤیا داشتم ولی همیشه به آن جرات نداشتم. در خانه جدید من جایی برای آکواریوم پیش بینی شده است. این اولین تجربه من با دریا است و افراد مهربان به من مشورت داده اند. من آکواریوم را سفارشی ساختم بهابعاد 2000*600*600. سه پمپ جریان سوو15 و جبائو 10 و نور دیودی 500 وات 6 کاناله با مدت زمان 12 ساعت. در سامپ بیوسفرها، جلبک کش، اسکیمر و یو وی استفاده کرده ام. نمک دریایی ریف سی پرو را درابتدای امسال استفاده کرده ام. شروع کار را با سنگ های زنده و شن زنده و باکتریها انجام داده ام. بدون هیچ مشکل خاصی (هرچند کهترسانده بودند) آن را راه اندازی کرده ام. آب دارای کربنات 8، فسفات 0، نیترات 5، کلسیم 420 و منیزیم 1360 است. در آکواریوم شن بهارتفاع تقریبی 3 سانتی متر وجود دارد که6 حلزون و 8 ستاره دریایی در آن زندگی می کنند و با تمیزی آن کنار می آیند. از پمپ جبائو وای فای برای بالنس استفاده می کنم و فعلا از تروپیک مارین استفاده می کنم ولی ممکن است در آینده به راکتور تغییر دهم. به طور مداوم مقداری کربنات و کلسیم اضافه می کنم، اما منیزیم را به مقدار بیشتری نسبت به بقیه موارد اضافه می کنم. هنوز عکس برداری را یاد نگرفته ام و عکس های گرفته شده هم به درستی قرار نمی گ