-
Brooke
سلام به همه. پس از یک شعله شدید دینو، تصمیم گرفت که خود را بازآفرینی کند و به جای ریف مخلوط، سعی کند یک ریف سخت ایجاد و حفظ کند. این بار تصمیم گرفت با سنگ های خشک ریفی (SRK) شروع کند. آکواریوم 45 لیتری باابعاد 45x45x25 سانتی متر. نمک TM pro با شوری 1026. نور Jebao AK-60. فیلتراسیون: فیلتر حبابی Bubble Magus QQ1 و فیلتر آویزی AquaClear. گرمکن SERA 25 وات و جریان Koralia Nano 900. سیستم تکمیلی خودکار. قصد دارم یک پمپ و یک چراغ Jebao دیگر اضافه کنم. آکواریوم در تاریخ 24-01-2018 آماده شد. در حال حاضر 4.5 کیلوگرم SRK، سه کرومیس و چند کورال که از دینو جان سالم به در برده اند در آکواریوم وجود دارند. قصد ندارم بستر اضافه کنم. پس از آماده سازی، یک دسته کائولرپا از آکواریوم فعال اضافه کردم تا میکروارگانیزم های مختلف به آن منتقل شوند. همچنین با فواصل چند روزه، یک آمپول Biodigest و یک آمپول StopAmo اضافه کردم. از روز اول نور را به طور کامل روشن نگه داشتم. فسفات قابل تشخیص نیست، اما دیاتومهها روی سنگ ها و کفظاهر شده اند. نیترات حدود 5. Ca-455، kH-7. اکنون همه چیز به این شکل است: چند سوال دارم: بهترین مقدار kH برای رنگ و رشد آکروپورها چقدر است؟ در این مورد نظر واحدی پیدا نکردم. پس از راه اندازی، چه زمانی می توان تعویض آب انجام داد؟ چگونه می توان تنوع زیستی را در آکواریوم با SRK ایجاد کرد؟ فیتوپلانکتون زنده وجود دارد، آیا می توان آن را برای تغذیه پتانسیل زئوپلانکتون و کپپودها به آکواریوم در حال رشد اضاف