• دریای دی

• Angel628

به نام خدا سلام آقایان دریانورد گرامی. سلام ویژه به همه ملوانانی که می‌شناختم و امیدوارم به یاد داشته باشند. نمی‌خواهم نام‌ها را یکی‌یکی بگویم تا مبادا کسی را فراموش کنم. چهار سال پیش یک آکواریوم کوچک دریایی داشتم که در منطقه عملیات ویژه از دست رفت. بعد از چهار سال اعتیاد به این هوایی، تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم، اما این بار در محل جدید زندگی‌ام، یعنی پایتخت دیرینه‌ها، شهر باشکوه کروستن. با توجه به نبود ساکنان کروستن در این بخش آکواریوم‌های دریایی دریایی، جرأت می‌کنم فرض کنم که من اولین کاشف این هوایی یا به عبارت دقیق‌تر، «اولین مبتلا به این بیماری شدید دریایی» در شهر ما هستم. از آنجا که اطلاعات من در زمینه آکواریوم‌های دریایی حداقلی است و بعد از چهار سال زندگی درساحل، آن‌چه می‌دانستم را هم فراموش کرده‌ام، امیدوارم که از کمک شما بهره‌مند شوم. اندازه آکواریوم آینده را به صورت کلاسیک۱۲۰۰×۶۰۰×۶۰۰ و ۴۳۰ لیتر انتخاب کرده‌ام. کوچک‌تر برایم جذاب نیست و بزرگ‌تر نیز به دلیل زندگی در آپارتمان اجاره‌ای مشکل‌ساز است. به طور قطع سیستم با سمپ خواهد بود. سرریز دورسو. اولین سؤال من این است که آیا نسبت مشخصی بین اندازه سمپ و اندازه نمایش و