• من اولین آکواریوم دریایی خ

• Katherine

پس از ۲ سال پرورش گیاه در آکواریوم آب شیرین، میل به داشتن یک دریاچه کوچک پیدا کردم. همچنین پس از دیدن انیمیشن دخترم در جستجوی نمو، درخواست های «بابا بیا نمو را به آکواریوم ما بیاوریم» شروع شد که روغن را به آتش افزود. به هر حال تصمیم گرفتم. به دلیل کمبود فضا در اتاق، تصمیم گرفتم یک آکواریوم کوچک بگیرم، درست زمانی که نمایشگاه آکواتراشو برگزار می شد، مجموعه آکوامارین ۱۵ لیتری کولاروف را با تخفیف خریدم، اگرچه به نظر می رسد می توانستم چیزی بزرگتر، حدود ۳۰ لیتر بگیرم، اما دیگر دیر شده است. سنگ، ماسه و نمک خریدم. آب را شور کردم و همه را در آکواریوم قرار دادم. این چیزی است که به دست آمد: پس از سه روز، یک میگوی تور و یک درخت کنیایی خریدم و آنها را در آنجا رها کردم. یک هفته بعد، یک رودکتیس به دست آوردم. تقریباً یک ماه گذشته است که یک ستاره دریایی ماسهای، یک حلزون و یک بریاریوم را رها کردم، اما چهار روز است که بریاریوم باز نمی شود. قرار است ِکسنیا به زودی بیاید. حالا به عنوان یک کارشناس، لطفاً به من بگویید چه چیزی دیگری می توانم بکارم که همارزان باشد و هم جذاب. در آینده می خواهم چند ماهی کلون و یک سگ هم بخرم. منتظر نظرات