-
Tanya
روز خوب! من هم نتوانستم از زیبایی اقیانوس بگذرم! پیش زمینه همه چیز چند سال پیش شروع شد، زمانی که برای اولین بار آکواریوم دریایی را دیدم، تصمیم گرفتم حتما چنین موجوداتی را در خانه خود داشته باشم. اما همیشه چیزی جور در نمی آمد، گاهی قیمت ها گزاف بود، گاهی پول کافی نداشتم، گاهی هم فضای خانه مناسب نبود. اما بعد از تعطیلات در دریای سرخ، فکر آکواریوم دریایی دیگر رهایم نمی کرد. شروع به مطالعه فورم ها در طول شب کردم. بودجه اولیه برای راه اندازی محاسبه شد و چند آکواریوم آب شیرین به فروش رسید. از آنجایی که در اودسا زندگی می کنم، فکر راه اندازی آکواریوم دریای سیاه هم بهذهنم رسید... تابستان در پیش است، می توان غواصی کرد. و در یکی از شب ها آگهی فروش موجودات دریای سیاه را دیدم. با نویسنده تماس گرفتم و درباره راه اندازی آکواریوم دریای سیاه و سنگ های زنده صحبت کردیم. در حین گفتگو پیشنهاد خرید یک آکواریوم گرمسیری راه اندازی شده با موجودات زنده داده شد. و قیمت کمی بیش از 50 دلار مرا برای خرید آن مجاب کرد. انتقال در تاریخ 10.06.17 انجام شد. آکواریوم Resun DM-320 فیلتراسیون: تکه های سنگ و پنبه مصنوعی در ظرف استاک فیلتر نور: Aqualighter بازسازی شده با المپ های آبی-سفید و قرمز-سبز ارومتر AquaMedical، شوری=1.023-1.025 گرم کن برداشته شد، دمای +26 هر هفته5 لیتر آب را بر اساس آب مقطر تعویض می کنم. موجودات زنده: 1 اوسلاریس 1 خرچنگ پناهگزین دیسکوزوما ها