• آیدههای آکواریوم جدید 50تا 200

• Charles894

پس از موفقیت آمیز بودن آکواریوم اول، موضوع اینجاست! این آکواریوم پس از وقایع نابود شد! می خواهم یک آکواریوم جدید بسازم، اگر کسی بتواند و برایش دشوار نباشد، می خواستم توصیه کند که چه آکواریومی با چه سامپی بسازم، ساده اما نه بودجه بر، اما برای کسل! 1) آکواریوم باید به طور کامل پوشیده شود تا ماهیها بیرون نپرند و تبخیر در اتاق کم باشد و البته بی صدا باشد. 2) می خواستم سامپ را همراه با آکواریوم بسازم اما مطمئن نیستم! 3) سامپ نیز باید به طور کامل پوشیده باشد اما با آلگاورک! 4) آکواریوم کامپیوتری با امکانات کامل با صفحه لمسی و کنترل از طریق ماژول GSM. 5) در سامپ باید بخش هایی برای سرویس سریع وجود داشته باشد. 6) نور الای دی، موج، تزریق مواد شیمیایی، می خواهم آب تعویض خودکار داشته باشم! (می دانم می گویید نه، اما می خواهم و اگر می خواهم چرا نه) 7) کرال های نرم و ماهی های دم پهن با میگو و غیره و هر کسی که مزاحم آنها نباشد. 8) همه چیز در روسیه خریداری شود! قصد دارم مراحل ساخت این پروژه را مرحله به مرحله منتشر کنم! اگر توصیه ای نباشد، پس خودم برنامه ریزی می کنم! سلام به همه همرزمان و دیوانگان آکواریوم های