• ۴۷۰ لیتر (۱۲۰×۶

• Frank7213

سلام به همه، مدت زیادی از فعالیت من در انجمن نگذشته استذشته است. این چهارمین آکواریوم من است. بقیه سه تای آن در آپارتمان های مختلف اجاره ای بودند، اما اکنون زمان آن فرا رسیده که تعمیرات در خانه خودم به پایان رسیده و می توانم به طور کامل به این سرگرمی مورد علاقه ام بپردازم (اگر پول داشته باشم). امروز آکواریوم، پمپ مکش و قاب فلزی آن را آورده اند. پوشش آن فردا سفارش داده خواهد شد و درهای کشویی مانند کمد خواهد داشت، زیرا تصمیم گرفتم که دسترسی مناسبی داشته باشم، چرا که مبل در کنار آکواریوم قرار دارد. بنابراین، این یک سیستم اسپایدر (عمدتاً آکروپورا) با تعداد کمی ال.پی.اس (گونیوپورا، آکان، کاتالافیلیایلیا، لوبوفیلیا) و چتریکها خواهد بود. تا زمانی که همه تجهیزات در جای خود قرار نگرفته اند (کلسیم راکتور در گاراژ است و پمپ هوا از چین در راه است)، بای پسساخته نشده است. زهکشی و شلنگ اسمز زیر کف قرار داده شده اند تا پر کردن خودکار از طریق اسمز و تعویض آب در محل انجام شود، شلنگ را در سوراخ فرو برده و به اندازه مورد نیاز آب را تخلیه کرده ام، دیگر نیازی به دویدن با سطل ها نیست.ابعاد آکواریوم: 1218x650x600(h) میلی متر.ابعاد پمپ مکش: 860x530x500(h) میلی متر. ظرفیت مخزن نمک 60 لیتر در سمت راست. پمپ هوا DC-180. نورپردازی:ایکس استلث 480 با دو لامپ 150 وات ام جی و چهار لامپ 39 وات تی5 موقتاً اینگونه خواهد بود، در آینده به تی 5 والای دی تغییر خواهد یافت. کلسیم راکتور آکوامدیک 1000. پر کننده خودکار: شناور (از طریق اسمز). گردش آب: دو پمپ جبائو RW-8، اگر کافی نباشد، یک باکس موج نیز نصب خواهد شد. پمپ بالابر: جبائو TM 5000 (پمپ عالی 220 ولت، بی صدا، یک سال در آکواریوم قبلی من کار کرده است). راه اندازی پس از 27 ام خواهد بود، تصمیم گرفته ام پس از تعطیلات یک هفته ای راه اندازی کنم. 31.03