• تیره دریای من. گزینه ب

• Courtney4094

این متن به فارسی به شرح زیر است: سلام به همه. من کاتیا هستم. من یک آکواریوم100 لیتری از موجودات دریای سیاه دارم. این موضوع چندان رایج نیست و اطلاعات را به سختی جمع آوری می کنم. شاید اینجا بتوانند در چیزی به من کمک کنند، گاهی هم مرا سرزنش کرده و راه درست را به من نشان دهند. این دومین آکواریوم دریای سیاه من است، محتویات اولی را به دلیل نقل مکان و تولد فرزند مجبور شدم به دریا برگردانم. در آن آکواریوم یک نمونه بزرگ و مشهور از خرچنگ سنگی نر با پوسته 10 سانتیمتری زندگی می کرد. آن آکواریوم حدود 70-75 لیتر بود و تقریباً یک سال دوام آورد. عکسها را بعداً ارائه خواهم داد. در آکواریوم فعلی، یک خرچنگ سنگی، دو خرچنگ مرمری، یک گُبی، یک ماهی سگ، 9 میگو، 11 بازوبند و 2 رپانا کوچک زندگی می کنند. آنها به طور منظم پوست اندازی می کنند، ماهی ها رشد می کنند و بازوبندها شکوفا و معطر هستند. من آنها را با رپانا،ماهی دریایی مختلف (آنچه که همسرم شکار می کند)، غذای خشک گاهی اوقات، میگوی منجمد و لارو پشه منجمد تغذیه می کنم. اگر امکان داشته باشد، سنگ های زنده ازنده از دریا می گیرم. من در سواستوپول، نزدیک به دریا زندگی می کنم. تقریباً 40-50% آب را تعویض می کنم (از دریا می گیرم). آکواریوم مجهز به یک فیلتر هوادهی است. چراغ هم معمولی است. همین طور خلاصه بود. بعداً عکس ها را اضافه خواهم کرد، راهنمایی ها و انتقادها را دریافت خ