• زمین خانگی 160 + 60

• Catherine6534

به همه ملوانان احترام می‌گذارم. از شما درخواست می‌کنم که مرا در خانواده دوستداران آب شور بپذیرید. ده سال پیش، برای اولین بار آکواریوم دریایی را به صورت زنده دیدم. آن چنان دلم را برد که به امکان داشتن چنین معجزه‌ای برای خودم فکر کردم. اما در پاسخ به من گفتند "آیا این برای تو لازم است؟ سردرگمی و هزینه‌های بالا چه فایده‌ای دارد؟" در نتیجه، علاقه‌ام را از دست دادم و به مدت ده سال این موضوع را کنار گذاشتم. اما زمان "X" فرا رسید و من در انجمن خود شروع به خواندن در مورد آکواریوم‌های دریایی کردم و دوباره این علاقه برگشت. می‌خواهم دریا را در خانه‌ام پشت شیشه داشته باشم، می‌خواهم! و در ژانویه 2016، آکواریوم 80/45/50 با قاب و ام‌دی‌اف لمینت سفارش دادم. در حین مرور آگهی‌های فروش دریایی، با ماکسیم از زاپروژیا آشنا شدم. از او چراغ ال‌ای‌دی با کنترلر، پمپ و غیره را خریدم. نمک، شن زنده و سنگ‌های زنده را از ایگور خریدم. همچنین مقدار زیادی سنگ‌های زنده با موجودات زنده را از فردی در خارکوف که در حال تعویض آویض آکواریوم دریایی خود بود، خریدم. همهه پمپ‌های مورد نیاز را هم خریدم. و در 20.02.2016 شروع به آب‌گیری کردم. سعی کردم همه کارها را درست انجام دهم، هر چند سریع بود. ایگور و ماکس به من مشاوره می‌دادند. ابتدا آب‌گیری کردم و پس از 2 روز سنگ‌های از خارکوف را در سطل‌های آب به آکواریوم منتقل کردم. بعدا شن زنده با سنگ‌های زنده از کی‌یف را آوردم. راه‌اندازی سامپ و سیستم تصفیه آب. و شروع به کار کرد و... شادی از کار انجام شده دیری نپایید. اینجا گزارش تصویری برای ق