• در حال برنامه ریزی برای یک آکواریوم

• Teresa

عصر بخیر عزیزان علاقه‌مند به آکواریوم‌های آب‌شور. من دارم کم‌کم برنامه ریزی برای نقل مکان به یک «بطری» زیبای جدید رو شروع می‌کنم. البته این کار الان نیست و همه چیز رو به تدریج خریداری می‌کنم: اول آکواریوم، بعد لوله‌های پی‌وی‌سی و سامپ، بعد کابینت و غیره. اما الان مسئله اندازه نمایشگر (دبیو) مطرح شده. در ابتدا می‌خواستم حجمش مثل حالا باشه، فقط یک آکواریوم زیبا با سامپ زیرین، چون به بیان ملایم، آکواریوم با سامپ کناری از نظر زیبایی‌شناسی چندان خوش‌ایند نیست (یک عالمه سیم بیرون‌زده، پریز، اسکیمر، نمک روی دیوارها)... واقعاً وحشتناکه. اما الان دارم می‌فهمم که نمایشگر ۱۲۰ لیتری در نهایت کمی کوچیکه و دلم می‌خواد کمی بزرگ‌تر باشه، اما طوری که اسکیمر و نورش مثل قبل باشن و حداکثر فقط چند الئیدی به نورافزون اضافه بشه. الان دومین روزیه که دارم کلّه‌م رو درد میارم که نمایشگر رو چه اندازه‌ای بسازم. این آکواریوم هم مثل قبلی از سه طرف دید خواهد داشت، یعنی شیشه کناریش به دیوار چسبیده. الان طول آکواریوم ۷۵ سانتی‌متره و طول پروفیل نورافزون هم به همین اندازه. به ذهنم رسیده که آکواریوم جدید رو ۸۰ در ۸۰ در ۴۰ (ارتفاع) بسازم و فقط یک میله الئیدی دیگه بهش اضافه کنم. در نهایت می‌شه ۲۵۶ لیتر، حتی بیشتر از اونی که نیاز دارم. اما یک سؤال ذهنم رو مشغول کرده: یک «مکعب» با این اندازه چقدر خوب یا بد به نظر می‌رسه؟ من طرفدار خاص مکعب‌ها نیستم، برای همین شک دارم. نظر شما چیه؟ به نظرتون می‌ارزه آکواریومی با این اندازه ساخت؟ یا بهتره مثل همیشه مستطیل باشه؟ شاید شما مکعب‌های مشابهی رو از نزدیک دیدید و می‌دونید توی یک فضای کوچیک چطور به نظر می‌رسه؟ بسیار ممنون می‌شم از نصایح و نظراتتون.