-
Courtney4094
سلام به شما دریانوردان محترم! بهماکس، تاکده، او، موخوویچکو، ژکه ای.کی. به طور شخصی! از آنجایی که آکواریوم من تقریباً یک سال و نیم پیش از بین رفت، این فکر که در خانه خود قطعه کوچکی از دریا داشته باشم همیشه درذهنم بوده است. اما به دلیل برخی از دلایل، در حال حاضر در منطقه دیگری از کشور زیبایمان زان زندگی می کنم و در آپارتمان اجاره ای ساکن هستم. خوشحال کننده این است که کیف نزدیک به تمام فروشگاه های آکواریوم های دریایی است. بنابراین می خواهم آکواریومی با حجم20 تا 40 لیتر راه اندازی کنم. نمی دانم چه موجوداتی در آن زندگی خواهند کرد.ممکن است یک آنمون، یک سریانتوس یا یک دیسکوسوم باشد. در کل نمی دانم. به فکر یک آکواریومماهی بودم، اما بعد متوجه شدم که بدون موجودات آبزی جالب نیست. ایده ای برای نصب فیلتر خارجی با دبی تقریبی 800-900 لیتر در ساعت دارم. اما نمی خواهم سوراخ کاری کنم. لوله های انعطاف پذیر برای بازگشت و بازگشت آب را نصب خواهم کرد. همچنین می خواهم بدون سنگ های زنده وماسه زنده، با کمک باکتری ها پیش بروم، اما هنوز در فکر هستم. به طور خلاصه، صمیمانه امیدوارم که هر یک از شما نظر خود را در مورد چنین سیستمی، از نور گرفته تا طراحی، ابراز کنید. عجله ای ندارم. از همه شما سپاسگزارم و آرزوی شکوفایی زیست