-
Bethany
به مدت طولانی میخواستم بنویسم، حالا آماده شدم. من بیش از 20 سال است که به آکواریومداری علاقهمند هستم، گیاهان آکواریومی، دیسکوس ها و سیکلیدها را داشتهام. اما در سال 2012، عکسها و ویدیوهای آکواریومهای دریایی را دیدم و دلباخته شدم. شش ماه اصول اساسی را یاد گرفتم و در بهار 2013 یک آکواریوم 100+40 لیتری را راهاندازی کردم. آن را با سنگهای زنده راهاندازی کردم و در عرض شش ماه به طور کامل با مرجانها و ماهیها پر شد. تعداد ماهیها به 8 عدد رسید و مرجانها رشد کردند. همراه با رشد مرجانها، تمایل به چیزی بزرگتر افزایش یافت. این تمایل در بهار 2014 به یک آکواریوم 120-40-65 سانتیمتری با حجم 300 لیتر و یک سمپ 140 لیتری تبدیل شد. به دلیل کمبود بودجه، تصمیم به گزینه اقتصادی گرفتیم. اول از همه در تکنولوژی، اما مهمتر این بود که راهاندازی با سنگهای خشک صورت گرفت. میدانستم که این فرایند طولانی است. آکواریوم خالی از سنگ نبود، مرجانهای نرم و LPS وماهیها وجود داشتند و چند فراگ SPS را هم امتحان کردیم، اما همه اینها کافی نبودند. در می2015 آکواریوم آماده شد. با این حال، شرایط زندگی تغییر کرد و در نوامبر آکواریوم اسبابکشی کرد (از کمک سرگیزپ و شرخان متشکرم). آکواریوم 100+40 لیتری تخلیه شد و منتظر صاحب جدید است. در حال حاضر آکواریوم اینطور به نظر میرسد (ببخشید کیفیت عکسها خوب نیست، در حال یادگیری هستیم).