-
John3335
تحیت به همه دریانوردان! پس از دو آکواریوم بدون سامپ، بالاخره زمان اولین آکواریوم با سامپ فرا رسید. اندازه آکواریوم مطابق عنوان موضوع 100×60×65 سانتی متر است. اگر در آینده آکواریوم دیگری بسازم، قطعاً ارتفاع آن بیشتر از 60 سانتی متر نخواهد بود، حتی با توجه به قد 180 سانتی متری من، تمیز کردن کف آکواریوم بسیارناراحت کننده است. این آکواریوم را برای خواهرمساختم که هنگام بازدید از من، به آکواریوم های دریایی علاقه مند شد... البته او فقط به زیبایی آن علاقه مند شد که من باید از آن نگهداری کنم. این آکواریوم از آکواتیک است، شیشه 10 میلی متری با تقویت کننده های بدون نگهدارنده، شفت گوشه ای و مثلثی شکل است. سرریز دورسو با لوله های 25 میلی متری، خروجی، بازگشت و اضطراری. چراغ LED از نوع RayStar ine Pro Double - 10 کانال، 24.7 سانتی متر عرض و 100 سانتی متر طول، که از آن بسیار سپاسگزارم. پمپ بازگشتی Jebao DC6000، پمپ جریان Jebao FS8000 Wave Maker - 2 عدد. سنگ های C.P.R. (سنگ های صخره ای خشک) و شن NATURES OCEAN BIO-ACTIV LIVE ARAGONITE شماره 1 با اندازه 0.5-1.7 میلی متر - 18 کیلوگرم. سامپ را خودم ساختم. کف پوش نیز از تولیدات Baktérie است. برای راه اندازی از Prodibio Stop Ammo Start و Biodigest Start استفاده کردم. برای شروع از نمک Tetra استفاده کردم، اما تعویض های بعدی را با REEF CRYSTALS انجام خواهم داد. به نظر می رسد تجهیزات تا اینجا کامل است. راه اندازی در تاریخ 28.07.2015 انجام شد. و عکس های روند بلوغ...رو