-
Laura4892
برای کسانی که حوصله خواندن کل موضوع را ندارند... در طول سه سال طولانی اما جذاب، اینطور شد: سلام! بعد از بازگشت از یک سفر تفریحی دیگر به مصر، با خودم مطمئن شدم که میخواهم یک تکه دریا داشته باشم. بعد از فکر کردن درباره این که کدام دریا میتواند باشد، تصمیم گرفتم دو پروژه به نظر من بسیار خوب طراحیشده را که در مقالات نیکولای استروچکوف (با نام مستعار Sleepy) توضیح داده شده، به عنوان مبنا قرار دهم: آکواریوم ریف ۱۰۰x۴۵x۵۵h (توضیحات و نقشهها) و آکواریوم ریف ۱۲۰x۶۵x۶۰h (توضیحات و نقشهها). با تغییر اندازه آکواریوم نمایشی به ۱۰۰x۶۰x۵۰h. از آنجایی که تنها از کتابها و داستانها درباره دریا میدانم، بسیار امیدوارم به کمک و راهنمایی شما، که از همین حالا سپاسگزارم! بیایید با هم بسازیم... میخواهم آکواریوم نمایشی را با محفظه سرریز در مرکز، مانند پروژه ۱۰۰x۴۵x۵۵h بسازم. میخواهم کابینت را طبق نقشههای پروژه ۱۲۰x۶۵x۶۰h و با تطبیق آن برای اندازه آکواریوم ۱۰۰x۶۰x۵۰h بسازم. در مورد سامپ (sump) هنوز تصمیم نگرفتهام، چون اینجا باید به تجربه تکیه کرد، و من هیچ تجربهای ندارم و هنوز نمیفهمم تفاوت اصلی آنها در چیست، اما از نظر ساختاری واضح است که متفاوت هستند... آکواریوم دریایی: یک راهنمای کوتاه برای آفرینش دنیا. تغذیه مرجانها و مواد مغذی. زیستشناسی و پرورش روتيفرها.