• سیلندر 8.5 لیتری - مرجان م

• Thomas1044

سلام به همه! در کل، داستان این است! همسر من از مرخصی زایمان به محل کار بازگشت و همکارانش یک آکواریوم آب شیرین ساده را راه اندازی کردند. چنین چیزابتدایی، بدون نور، به جای زیرپوش، شن درشت و صدف (هر کس از تعطیلات خود چیزی آورده بود) بود. از موجودات زنده، حلزون، والیسنریا و گوپی وجود داشت. او به نظاره این عمل به طور ماللت آوری می پرداخت و همکارانش را متقاعد کرد که این باتلاق را تخلیه کنند و یک آکواریوم دریایی جایگزین کنند. و اینجا بود که فرایند مغزی شروع شد! "من می خواهم هیچ دیاتومه، رشد های متنوع، سیانوباکتری و این چیزها نداشته باشم و مهم تر از همه ارزان باشد." شروع سریع، یا به عبارت دقیق تر کپی سیستم موفق نشد، به دلیل کمبود سنگ های زنده. بنابراین، چرخه نیتروژن در خانه تحت نظارت انجام خواهد شد و سپس آکواریوم زیبا به محل کار همسر من منتقل خواهد شد. پس از مدتی آماده سازی، ما این آکواریوم مینیاتوری را داریم! آکواریوم گرد - ارتفاع 24.5، قطر 25.5 و در مجموع 11 لیتر، فضای خالی، سنگ، شن را کم می کنیم و 8.5 لیتر آب خالص به دست می آوریم! سنگ های مرجانی خشک 2.5 کیلوگرم خریداری و خرد و چسبانده شدند. وزن تقریبی 1.7 کیلوگرم شد. شن 50/50. آب از تعویض تخخلیه شد. پمپ جریان، نوعی آتمان داخلی230 لیتر در ساعت. و روشنایی (بیشترین زمان را بر روی آن کار کردم، دقیقاً بر روی قاب!) جالب شد. دیودهای 1 وات. 1 عدد سفید 7000 کلوین و 2 عدد آبی 455-565 نانومتر. 15.02.2015 را