• این یک فیلتر آب آکواریوم BOYU TL

• Tricia7885

در اینجا من آماده هستم که موضوعی را در انجمن ایجاد کنم. بچه می‌خواست برای سال نو یک آکواریوم داشته باشد، اما من نمی‌خواستم آکواریوم آب شیرین درست کنم چون در دوران کودکی من یک آکواریوم آب شیرین 300 لیتری داشتم که خیلی دوستش داشتم، اما دیگر نمی‌خواستم یکی دیگر ایجاد کنم. تصمیم گرفتیم یک آکواریوم دریایی درست کنیم. بچه‌های انجمن "خارکوف" به ما گفتند که از کجا آکواریوم بخریم و اکنون آن در حال رسیدن به خارکوف از طریق پست جدید است. همان بچه‌ها آب را به ما دادند (البته کمی باید نمک اضافه می‌کردیم) و اکنون واقعاً دریا است (اگر حافظه‌ام درست باشد، راه‌اندازی در تاریخ 24.12.2013 انجام شد و مانند همیشه در خارکوف، دریا بدون آب لوله‌کشی است). چند روز بعد شن اضافهضافه کردم. چند هفته بعد متوجه شدم که تعویض آب لازم است، اما من همچنان به آب لوله‌کشی وفادار ماندم. به مرور زمان موجودات زنده از بین رفتند و دریا بعد از شش ماه پر شد و شکل گرفت. حدود سپتامبر، دریای من شروع به پژمردن کرد و من نمی‌توانستم بفهمم چرا، آنمونی پژمرده و حل شد، ماهی سگ مرد و سرانجام در نوامبر متوجه شدم که باید از اسمز استفاده کنم. پس از چند تعویض با آب اسمزی، دریا شروع به بهبود کرد، اما کف دریا همچنان کف می‌کند. و این است وضعیت