-
Jeffery
هذا هو النص المترجم إلى الفارسية:
سلام به همه شما. نوبت به راه اندازی آکواریوم دریایی دوم من رسیده است. به عبارت دقیق تر، اسکان مجدد بوژکا (BOUSHKA) در یک خانه کمی بزرگ تر. به این ترتیب: 1. آکواریوم JUWEL RIO 300 با همان تجهیزات اصلی، تنها نور آن تعویض شده است. 2. نور از 6 عدد 54 وات تأمین می شود. از این بابت سپاسگزاری می کنم. تنها نگهدارنده آن را برای راحتی باز و بسته کردن اصلاح کردم. 3. فیلتر DELTEC MCE 600. ازری (Dobarin) بسیار سپاسگزارم. 4. سنگ های مرجانی خشک. از پاولیک مورازوف (Pavlik Morozov) تشکر می کنم. 5. سنگ های زنده را با زحمت فراوان از بوژکا (BOUSHKA) به دست آوردم. 6. آب تقریباً از نیمه به بعد، آب زنده بود. از سرگئی (sergey130889) بسیار سپاسگزارم. 7. ماسه زنده حدود 30 کیلوگرم. 8. پمپ های جریان: سان سان 102 باظرفیت 5000 لیتر و آکواریوم سینکرو 4000 لیتری، همچنین برگشت آب (از فیلتر به جعبه فیلتر اصلی جوئل و از آنجا به آکواریوم توسط پمپ اصلی). در این جعبه، سنگ های زنده قرار داده شده و یک گیاهان آبزی خواهد بود. همچنین می خواهم از نیکولای برای حمایت و مشاوره دوستانه و دیمیتری برای نمک و مشاوره راه اندازی تشکر کنم. راستی، نمک مورد استفاده REEF CRYSTALS بود. راه اندازی در تاریخ 08.06.2014