• لُوچ اسب‌های ازارابه ن

• Yvette209

توجه به همه! در ابتدای سال جاری، به طور تصادفی دو اسب دریایی به من رسیدند (در سال اسب در اسب های دریایی).ابتدا آنها مجبور بودند در صخره زندگی کنند، در حالی که من در "اصطبل" نظم می دادم. حتی شروع به فکر کردن کردم که آیا اشتباه نکردم که یک آکواریوم دیگر اضافه کردم (گویا ماهی ها و مرجانها برای اسب های دریایی بد نبودند)، اما وقتی آنها را جابجا کردم، متوجه شدم که همه چیز درست است. جریان ضعیف رفتار آنها را به طور اساسی تغییر داد، دیگر احساس نمی کنند که ماهی ها همیشه با جریان مبارزه می کنند و دم خود را به سنگ یا مرجان چسبانده اند (هرچند که اسب کوچکی که پای من را آرام در آغوش می گیرد، به نظر می رسد زیبا باشد)، با چرخش راحت تر شده است، البته برخوردها افزایش یافته است - دم یکدیگر را می گیرند و سعی در هل دادن دارند (متأسفانه من دو نر دارم، اگر کسی می تواند یکماده را معاوضه یا بفروشد، خوشحال خواهم شد). آکواریوم 110 لیتر (80*35*40 طول، عرض،ارتفاع) پمپ هوای ریسان اس کی-05 (برای هوادهی)، تشکر! پمپ آکوایل 300 لیتر درساعت، یک لامپ مارینگلو و یک لامپ سفید 20 وات، شن دیپ کورال10 کیلوگرم، سنگ دریای سیاه و ساک