-
Wesley
سلام به همه! یک ماه پیش آکواریومی را راه اندازی کردم. پارامترهای آن به شرح زیر است: اندازه: 42x38x38 (طول x عرض x ارتفاع) (حدود 45 لیتر آب) نور: 3 چراغ کالر. یکی از آنها با کنترلر. جداکننده کف: Aqua medic turboflotor 500 موج ساز: hydor سنگ های زنده: 9 کیلوگرم نمک: coral pro salt در راه اندازی آکواریوم و نصب سنگ ها چند نکته را در نظر گرفتم. - هرچه سنگ ها کمتر با شن تماس داشته باشند بهتر است. با ایجاد جریان مناسب، کثیفی کمتری جمع می شود. - باید حفره ها و شکاف هایی برای پنهان شدن ماهی ها وجود داشته باشد. - تپه سنگی در فاصله از دیواره های جانبی قرار دارد. این برای تمیز کردن آینده شیشه ها مهم است. - در هفته اول، طول روشنایی بیشتر از 8 ساعت نبود تا جلبک رشد نکند. به جای 3 چراغ، فقط یکی روشن بود. در این مدت فقط سنگ ها در آکواریوم بودند. در طول هفته دوم، به تدریج مرجانها را از آکواریوم کوچک به این آکواریوم منتقل کردم. به وضعیت آنها نگاه کردم. زمانی که وضعیت مطلوب نبود، تعویض آب انجام دادم و سپس مرجان های دیگری را منتقل کردم. اکنون از وضعیت آکواریوم راضی هستم. جلبکی وجود ندارد و مرجان ها وضعیت خوبی داشته و در حال رشد هستند. دو روز پیش اوسیلاریسها و یک میگو خریدم. تاکنون هیچ مکمل دیگری اضافه نکرده و نخریده ام، چون هنوز در این زمینه تخصص ندارم. بیشتر مرجان ها هنوز در جای خود قرار ندارند. امروز (31.08.13) آکواریوم یک ماه