-
Charles
تحیات به همه. اینک من به دریا آمده ام، هر چند راه آسانی نبود. با این حال پس از پاسخ مثبت و پشتیبانی همسرم تصمیم گرفتم. مسیر طولانی خواهد بود، زیرا من به عجله ایندارم و این در دریا مهم است. آنچه در ابتدا داریم عبارت است از: 1. آکواریوم - 55*45*40، با بخش جداگانه برای پمپ.2. میز - 56*46*110 با دیواره های دوگانه. 3. آب - اسمز، هنوز بدون رزین. 4. فیلتر پنی از NOX. 5. نور LED DIY+کنترلر، در حال مونتاژ. 6. پمپ - Hydor Pico Evolution 1200. 7. جریان - Aquael Reef Circulator 2600، 2600 لیتر در ساعت. 8. رفرکتومتر - RHS-10ATC. 9. نمک - Tetra ine SeaSalt - 8 کیلوگرم. آنچه در برنامه خرید است: 1. ماسه آراگونیتی زنده NATURES OCEAN - 4.5 کیلوگرم. 2. رزین. 3. LCD. 4. تست های نیترات، نیتریت و فسفات PTERO، Seachem-Ammonia Alert. 5. مواد شیمیایی - مجموعه Seachem-Purigen، MatrixCarbon، PhosGuard، Denitrate. 6. سیستم تکمیل اتوماتیک آب. برای هر مورد وعده می دهم که پست جداگانه ای ارائه دهم. امیدوارم پشتیبانی و مشاوره داشته باشم. در مورد مرجانها، همانند همه打算با زوانتوسها شروع کنم.ادامه دارد... نقل به مکان به آکواریوم60*30*35 با سمپ جداگانه