• کوه مرجانی 60 در 60 در 65 سانتی متر

• Chris

به همه آکواریوم داران سلام. بالاخره همه چیز لازم برای راه اندازی آکواریوم جدید را جمع آوری کردم. چهار سال پیش اولین آکواریوم دریایی خود را راه اندازی کردم. آکواریوم 90لیتری رسان بود. به نتایج خوبی دست یافتم، اگرچه تقریبا تمام تجهیزات آن را تعویض کردم. در حال حاضر یک ماه دیگر آماده راه اندازی هستم، اما هنوز کارهای ریز روی میز کار باقی مانده است. آکواریوم بهابعاد 60×60×65 سانتی متر و سامپ به ابعاد 50×50×55 سانتی متر است. در سامپ چیزی شبیه به سر خواهد بود، زیرا نتوانستم آلگ اسکرابر را برای این ابعاد بسازم. اسکیمر و پمپ بهظرفیت 300 لیتر خواهد بود. روشنایی با 8 لامپ T5 ATI انجام می شود. همچنین حدود یک سال پیش یک مبدل و استابلایزر ولتاژ برای باتری ژل خریداری کردم. میز کار دارایای دو بخش با یک جدایه است و تمام پریزها، کنترلرها و غیره در بالای سامپ قرار نخواهند گرفت تا از تراکم آب در پریزها جلوگیری شود. جریان آب با 2 پمپ تونزه با ظرفیت 3000 لیتر بر ساعت و 2 پمپ JVP-2 با ظرفیت 3000 لیتر بر ساعت خواهد بود. هنوز سیستم تکمیل آب خودکار را نگرفته ام اما فکر می کنم از تونزه استفاده کنم. این آکواریوم را بیشتر برای ماهی ها و موجودات نرم بدن طراحی ک