-
Jessica6754
به همه سلام! مدتها بود که میخواستم ملوان شوم. اما دلایل مختلفی وجود داشت که نتوانستم این کار را انجام دهم. میخواستم با یک مخزن بزرگ شروع کنم، اما در یک خانه قدیمی زندگی میکنم + زیرزمینها - کمی ترسناک شده است... و برای این کار باید کف را تقویت کنم (تعمیر) و این کار به طول خواهد انجامید - و دیگر وقت دریا نخواهم داشت... با خواندن مقالات و جستجو در انجمنها به یک پیشنهاد بسیار جذاب برخوردم. مدتها فکر کردم که آیا آن را بگیرم یا نه، زیرا اسمز وجود ندارد... خوب که جهان از افراد خوب خالی نیست - به من در مورد اسمز کمک کرد (از او بسیار سپاسگزارم!). نمک Aqua medic Reef Salt بود. باقی مانده این بود که همسرم را برای آکواریوم دیگری متقاعد کنم. در نهایت آن را سفارش دادم. تمام مجموعه به خوبی رسید (بستهبندی خوب، سازماندهی، توصیهها و غیره) برای این موضوع بسیار سپاسگزارم. صبح زود بسته را دریافت کردم - آن را آوردم - باز کردم - اسمز را تا 25 درجه سانتیگراد گرم کردم - آب را در آکواریوم شور کردم و پمپ هوا را قرار دادم - سپس شن بومی + مقداری شن TIM راریختم - سپس سنگهای زنده + 10 لیتر آب بومی - پمپ - پمپ را کمی قویتر برای جریان و نور قرار دادم. در مجموع بسیار راضی هستم! - آکواریوم 40×30×40 سانتیمتر (طول × عرض × ارتفاع) ~ 40 لیتر. - 2 چراغ HDD-360 (2 لامپ آبی و 2 لامپ سفید). - پمپ Atman VA-MSD-1 UV - پمپ اصلی خراب شد، ViaAqua-170B قرار دارد - پمپ ViaAqua-170B به عنوان پمپ گردش. هر کمکی (توصیهها، ممکن است چیزی را تغییر دهم، چه موجودات زندهای هستند، چه کرم بزرگی است و غیره) با خوشحالی دریافت خواهم کرد. این اصل