-
Jason5071
سلام. من سیستم 350 لیتری را راه اندازی می کنم و تجهیزات را جمع آوری کرده ام. تاکنون موارد زیر را تهیه کرده ام: پمپ آکواتوم CS 120 6530 از تیم، پمپ های جریان Boyu WM 4 2 به همراه کنترلر، پمپ برگشت HX6530 با توان اعلام شده 1750 لیتر در ساعت (با توجه به ارتفاع 75 سانتی متری کابینت و ارتفاع 60 سانتی متری آکواریوم، احتمالا این توان مناسب نخواهد بود). برای سامپ قصد دارم از 3 بخش شامل خروجی (که در آن پمپ قرار دارد)، آلگ واتر (با سنگ های زنده) و برگشت استفاده کنم. ممکن است کسی پیشنهادی داشته باشد. روشنایی از طریق چراغ AirSoft خواهد بود، اما هنوز مشخص نیست که با ریاکتور کلسیم یا سیستم بالینگ باشد (همه مزایا و معایب آن را متوجه نشده ام). آکواریوم بهابعاد 120 * 60 * 50 سانتی متر با شفت و 3 سوراخ در کف برای خروجی، آب گیر اضطراری و برگشت خواهد بود (سوال همیشگی: کجا می توان اتصالات عبوری پیدا کرد؟). از موجودات زنده، قصد دارم از مرجان نرم و SPS (مرجان های کوچک پلیپی) و LPS (مرجان های بزرگ پلیپی) استفاده کنم. همچنین ممکن است چند ماهی کلون و هلمان و احتمالا کاردینال نیز اضافه کنم. منتظر پیشنهادها و نقدهای س