• دنیای کوچک دریایی برای ۳۰ لیتر

• Derek7322

خیلی وقت فکر می‌کردم که چطور برای خودم یه دریای کوچولو درست کنم. از اونجایی که برای آکواریوم آب‌شور فیلتراسیون خوب لازمه، تصمیم گرفتم یه آکواریوم با اندازه‌های 30 در 30 در 35 سانتی‌متر بچسبونم و توش یه دیواره جاگذاری کنم و توی اون دیواره یه فیلتر کوچیک درست کنم. خیلی وقت فکر می‌کردم که چطور دیواره‌ها رو جا بذارم که همه چیز توش جا بشه و آب بی‌صدا عبور کنه. خب، به نظر می‌رسه نتیجه خوب شد. فیلتر صدا نداره و همه چی درست کار می‌کنه. توی دیواره یه تیکه از گوشه رو بریدم و یه شبکه برای عبور آب چسبونم و یه سوراخ برای نازل دریل کردم که آب از طریق پمپ به داخل برگرده. برای آکواریوم یه چراغ Aquael DecoLight 9 وات خریدم، بازش کردم و توش الایدی‌های Cree نصب کردم و یه کنترلر روش/خاموش هم براش سرهم کردم. دوباره همه چیز رو چک کردم که هیچ‌جایی نشتی یا سروصدا نداشته باشه و همه چی درست کار کنه. شن کف رو که پودر مرجان بود ریختم، سنگ زنده گذاشتم، آب رو نمک‌اندود کردم و ریختم. اولین ساکنش یعنی یه خرچنگ گوشه‌نشین رو انداختم توش و چند روزی تماشاش کردم. و بعد یه‌جوری شد که تماشاش خیلی حوصله سر‌بر شد!!! پول برداشتم و رفتم، یه مقدار مرجان و دو تا ماهی خریدم. همه چیز رو اضافه کردم و حالا فقط شب‌ها از زندگی آکواریوم آب‌شورم لذت می‌برم. و این‌طور شد!!!