• ب

• Michelle104

همه را به گرمی خوش آمدید. من به همه توصیه‌ها و آرزوهای شما بسیار خوشوش‌آمد می‌گویم. قصد دارم یک مرجانساده و نرم با چند ماهی کوچک راه‌اندازی کنم و سپس آن را به یک مخزن بزرگ‌تر منتقل کنم. مدت زیادی در مورد نوع نانو‌باکس مورد نظرم فکر کردم و بین بوی 450 و خود چسبنده تردید داشتم، اما در نهایت حرص و طمع پیروز شد. اندازه‌ها را مطابق با اندازه‌های موجود انتخاب کرده‌ام - شیشه را خودم برش داده، صیقل داده و چسبانده‌ام. همه شیشه‌ها شفاف هستند تا فرایند را مشاهده کنم. ظاهر اهمیتی ندارد و در صورت نیاز می‌توانم بخش‌های مورد نظر را تیره کنم. در نتیجه، اندازه‌ها 40 سانتی‌متر عرض، 56 سانتی‌متر طول و 35 سانتی‌متر ارتفاع شده است. بخش مخصوص پمپ 12 سانتی‌متر عرض و 3 سانتی‌متر ارتفاع دارد. قصد دارم از اسکیمر Rezun SK-300 استفاده کنم. بخش دوم برای سنگ‌های زنده و جلبک‌ها است و بخش سوم برای بازگشت آب است. امیدوارم به‌زودی پر شود. در حین شستن در وان، یک، یکی از شیشه‌ها را شکستم و مجبور شدم دیواره پشتی را جدید بچسبانم. با سنگ‌های زنده به‌اندازه 6 کیلوگرم شروع می‌کنم و مقداری شن خشک را به آن اضافه کرده‌ام. آب از مخازن موجود همکاران تهیه شده است. جریان آب توسط پمپ Corallia 900 تأمین می‌شود. روشنایی فعلاً شامل 2 لامپ 24 وات و 2 لامپ 18 وات است، اما قصد دارم چراغ LED خود را ارتقا دهم. پمپ‌های متنوعی از زندگی آب شیرین باقی مانده است که می‌توانم استفاده کنم. پس از 24 ساعت، نیتریت 0.50، آمونیاک 3.0 و نیترات 0.20 را اندازه‌گیری کردم. سنگ‌ها را تنها با میله‌های فلزی و بدون چسب یا سیمان محکم کرده‌ام و تا اینجا به خوبیایستاده‌اند.ادامه دارد. مو