-
Jeffrey496
پس از فکر کردن زیاد، مطالعه انجمن، تصمیم گرفتم که حتما اقدام به ایجاد یک آکواریوم دریایی کنم! درخواست من برای مسابقه طراحی نانو آکواریوم رد شد، بنابراین راه دیگری را در پیش گرفتم. یک آکواریوم دست دوم آکوایل سری میگو را پیدا کردم (با فیلتر به قیمت 50 دلار)، نشان آن را پاک کردم و با چاقو درزهای آن را نیز کم کردم. آکواریوم سبک تر شده است! در مورد محتویات آن: نمک: Tetra ine SeaSalt 2 کیلوگرم - 105.35 دلار. (بدون نگاه خریداری کردم، بعداً فهمیدم که خرید 4 کیلوگرم به صرفه تر بود) فیلتر آویز: SunSun HBL-501 II. - 64.74 دلار. دستگاه اندازه گیری چگالی آب: Aqua Medic Salimeter - 84.58 دلار. در کف لوله حاوی دستگاه اندازه گیری، تکه ای روزنامه چینی پیدا کردم که باعث خنده ام شد! خود دستگاه بسیار ظظریف است و نیاز به مراقبت زیادی دارد! قصد دارم از مدل پلاستیکی تترا استفاده کنم. روشنایی: چراغ ترکیبی PL آکواتیم 1 × 18 وات - 35 + 10 دلار سوکت. برق آن را از چراغ اقتصادی قدیمی تأمین کردم. گرم کننده: Xilong XL-025، 25 وات. - 34.54 دلار. سنگ های زنده (2 کیلوگرم)، ماسه زنده (2 کیلوگرم) و آب زنده (20 لیتر) را تهیه کردم، که از آنها بسیار سپاسگزارم! به عنوان بونوس،3 پلیپ ژانسیا پالسان، 1 دیسکوزوما و گروهی حلزون، همچنین یکستاره دریایی آفیورا به من رسیدند! مرا به عنوان یک علاقه مند به آکواریوم های دریایی بپذیرید، از هرگونه توصیه، نکته و انتقادی است