• پنجا

• Stephanie9175

پس از یک سال مطالعه کتاب ها و انجمن، افکار و دانسته های خود را جمع کردم و تصمیم گرفتم. همچنان سوالات وابهامات زیادی وجود دارد، اما فکر می کنم افراد خوبی با مشاوره کمک خواهند کرد، پس شروع می کنیم: 1. آکواریوم 55x50x40 سانتی متر با پشت سمپ (80 لیتر نمایش + 30 لیتر سمپ) 2. اسکیمر Ferplast Bluskimmer 550 3. پمپ برگشت Atman 1000 4. نمک دریای سرخ مرجان 5. شن زنده آرگونیتی کاریب سی 6.5 کیلوگرم 6. سنگ C.R.K (سنگ های مرجانی خشک) 4 کیلوگرم + J.K (سنگ های زنده) 6 کیلوگرم 7. گرم کننده JBL (فقط پس از شوری آب روشن شد تا آب را گرم کند، اکنون خاموش است و دمای 26 درجه بدون آن در خانه است) 8. سمپ: 1 بخش اسکیمر - 2 بخش هتروموفا (سپس 1-2 کیلوگرم سنگ زنده اضافه خواهم کرد) - 3 بخش پمپ برگشت 9. نور 5 * 24 از لبه، ActinIc Purple + 12000K + Actinic + 12000 + Actinic 10. جریان Resun 2000 و Corallia 1600 (چگونگی سازماندهی جریان کمی مبهم است). آب اسمز TDS=0. آیا باید چیزی مانند کربن فعال را اضافه کنم؟ یک هفته پیش شوری شد و 40 لیتر آب از آکواریوم فعال برداشته شد (از آب و هتروموفا تشکر می کنم). فعلا فقط یک پمپ جریان روشن است. آیا تا زمانی که موجودات زنده ندارم، نیاز به دومین پمپ است؟ در یکی از سنگ ها، یک ماهی ژوکا بود که به نظر می رسد حمل و نقل را تحمل نکرده وضعیف است. چه کاری باید انجام داد؟ اولین تعویض آب را چه زمانی و چه مقدار انجام ده